2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزززم الخی نتیجه میگیری انتقالت معمولی بود؟من هچینگ بودم الان زنگ زدم گفت ۵ ش آز بدم معلوم میشه اخ ...

هچینگ چیه؟

من ۳ روز بعد پآنکچر انتقال دادم

خواستم فریز کنم اونا نزاشتن گفتن به درد فریز نمیخوره

چون اون سری هم سه روز بعد انتقال دادم افتادم به لکه بینی و خون ریزی

الانم از دیشب همش لکه بینی قهوه ای دارم

امروز بیشتر شد با اینکه دارومو اضافه کردم

موندم این لکه بینی ها از چیه

نکنه رحمم جنین و قبول نمیکنه

ممنونم عزیزم ، خدا نی نی شما رو هم براتون حفظ کنه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه

مرسی گلم❤️الهی آمین

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
من نمیتونم خوب راهنماییت کنم چون خودم کلاه بزرگی سرم رفت از تو اینستا یکیو پیدا کردم که معرف بود کل ...

عزیزم خکد مراکز دونر پیدا میکنن تمام دکترها یک سری واسطه دارن که براشون پیدا میکنن

عزیزم سعی کن دیگه مسکن نخوری حتی استامینوفن.....  ببین عزیزم وارد سیکل که میشی و انشالله باردا ...

مرسی تورک -آنا جان از راهنمایی دلسوزانت چشم 🙏🏻سعی میکنم بیشتر تحمل کنم ،همون اتفاقا خودمم از اون دست ادمایی ام که سعی میکنم تادجایی که امکانش هست قرص و مسکن نخورم ولی این سردادم خیلی شدید بود هر جوره باهش کنار اومدم نشد که نشد 

اتفاقا آی وی اف قبلیمم همینطور یه روز در میون دو سه روز یه بار سر درد داشتم مث شما تا سه چهار ماه که دکتر بهم شیاف دادن که در مواقع ضرور استفاده میکردم ایشالله که خیره ممنون 😊🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون ببین لکه بینیم بیشتر شد امروز با اینکه آمپول اضافه کردم یعنی پریودیه از چیه

چه بگم !! پریود که نیست ولی کاش با پزشکت یه تماسی میگرفتی یا میرفتی کلنیک ، ممکنه نطفه گرفته باشه ولی جاش محکم نیست !؟ هااا شاید باید استراحت مطلق باشی خودت خبر نداری ، کاش بپرسی از یه متخصص چون ماها خو همه قربون خودمون برم مامان آینده ایم انشالا و کامل همه چیرو نمیدونیم ، ولی تورو خدا مواظب باش حیفه ای فسقلی گرفته و باید کار خاصی بکنی...

چه بگم !! پریود که نیست ولی کاش با پزشکت یه تماسی میگرفتی یا میرفتی کلنیک ، ممکنه نطفه گرفته باشه ول ...

اخه مرکز ما حضوری هم جواب نمیدن چه برسه به تلفنی

بعدم زنگ زدم مرکز ابن سینا گفت امپولتو بزن و شیافتو اضافه کن

منم زدم ولی بیشتر شد

تازه اون سری هم همینطوری شدم

مرکز ما هیچ کمکی نمیکنه 

فقط میگه ما نمیتونیم کاری کنیم تا روز آزمایش باید صبر کنید

دوستان لطفا اگه کسی جواب این ازمایشو میدونه بهم بگه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مشکلی نداریم ، یک ای یو ای منفی ، یک انتقال منفی و بدون جنین فریز الان هم دوباره پانکچر

ببخشید وقتی جنین فریز دیگ نداشته باشی ینی مجدد از اول باید همونقدر هزینه کنی؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
اره من شروع شدم دقیقاازهمون یکشنبه تعجب کردم.خودشم افتضاحه اوضاعم همش خونریزی. ایشالله بسلامتی ولی ...

اره دیگه دومین پری میرم این‌پری نه پری بعدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود