2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ماماناي خوشگل  يه سوال شما از اول بارداري ويتامين د٣ استفاده ميكردين يا دكترتون گفته از هفته ...

من تقریبا از هفته ۲۰ شروع کردم البته قرص کلسیمی که تو ترکیباتش ویتامین د داره

تو ترکیبات مولتی ویتامین هم هست که از هفته ۱۶ شروع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا هیچی فقط به فندوقات فکر کن و براشون انرژی مثبت بفرست که محکم بچسبن بهت😍😍

عزیزم.تیکرت ب اخر رسیده  از جوجه خبری نشد😄

چهل هفته تمام شدی یعنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه فعلا زوده روز ۱۱ ۱۲ نشون میده دوباره ازمایش بده علایمی چیزی داری

علایم زیاد داشتم رحمم ایر میکشید پادرد اینا خیلی زیاد داشتم گفتم مثبته رفتم ازمایش دادم.گلم میخواست مثبت بشه روز نه یه ذره بتا پیدا میشد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من تقریبا از هفته ۲۰ شروع کردم البته قرص کلسیمی که تو ترکیباتش ویتامین د داره تو ترکیبات مولتی ویتا ...

يدي جون قبلش كمبود ويتامين دي نداشتي؟

من قبل انتقال چون كمبود داشتم آمپولش رو زدم ولي بعدش دكترم گفت ديگه مصرف نكن تا هفته ١٦ ولي من تو اين مدت هر دفعه آز دادم بازم پايين بود

الان تو نت سرچ كردم ديدم ويتامين د پايين تو سه ماهه اول سطح هوشي جنين رو پايين مياره

نگران شدم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به ...

خیلی التماس دعا دارم ، امروز هم دوباره سرقضیه مرخصی گرفتن همسرم برای پانکچر دعوامون شد گفتش نمیتونه مرخصی بگیره گفت اگه با زحمت و کلی دردسر هم بتونه مرخصی بگیره دیگه آخرین بارشه که پا تو این مسیر میزاره و ... درضمن اگه بخوام انتقال هم بدم دیگه واقعا نمیتونه بیاد موندم چکار کنم ، مثلا نباید استرس داشته باشم همش حرص جوش مرخصی گرفتن خودم و همسرمو دارم نمیدونم این درد چی بود دیگه که نصیب ما شد نمیدونم دارم تقاص چیو میدم 

خیلی التماس دعا دارم ، امروز هم دوباره سرقضیه مرخصی گرفتن همسرم برای پانکچر دعوامون شد گفتش نمیتونه ...

عزیزم مشکلتون چیه؟

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
منو خودش سونو کرد گف تنبلی داری و عکس نمیخاد من قبلا باردار شدم و بچه دارم

نمیدونم ولی من هرکسی رو دیدم تو همون مراحل اول فرستادنش برای عکس شاید چون شما ی بچه داری نفرستادنت برای عکس

خدا جونم شکرت...
يدي جون قبلش كمبود ويتامين دي نداشتي؟ من قبل انتقال چون كمبود داشتم آمپولش رو زدم ولي بعدش دكترم گف ...

چرا من همیشه کمبودش رو داشتم سعی کردم با قرص تا روز انتقال به سطح مطلوبش برسونم و خودم قطع کردم. یعنی دکترم اصلا در جریان ویتامین د نبود 

عزیزم.تیکرت ب اخر رسیده  از جوجه خبری نشد😄 چهل هفته تمام شدی یعنی؟

نه عزیزم فعلا که خبری نیست😩

طبق ان تی چهل هفته شده ولی با حساب پریودم ۵شنبه ۴۰ هفته تموم میشم اگه وروجکم به خودش زحمت نده جمعه دیگه بستری میشم

خدا جونم شکرت...