2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
خوبه دیگه، آمپول حتما قوی‌تر از شیاف هست، ان شاالله از فردا آمپول را شروع کن، تعجب می‌کنم روزای اول ...

لکه بینیم زیاد شد

مثل سری پیش شدم

فکر کنم خدا نمیخواد

خیلی اعصابم بهم ریخت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

۴۰نفر پرشدن؟؟برا منم دعا کن ک ivfکردم نتیجه بگیرم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

سلام، ان شاءالله که حالتون خوب باشه 🌸 

@زینبی_بابا   بی زحمت یه نگاه به سونو من بنداز، روز 5 پریودیم رفتم، یه انتقال منفی داشتم بعدش ک میخواستم دوباره برم تو سیکل، کیست داشتم، این سونو رو دادم، دکترم گفته کیستا از بین نمیره و اختلالی ایجاد نمیکنه ولی گفت بعد از پریودی بعدی هیسترو بشم. 

بستگی به مرکزت داره من ابن سینا گفتم دکترم همیشه یکی انتقال میده دیگه تهش با اصرار ۲ تا لطفا واسه من ...

آخه همه جنيناي من تو كارت كيفيتشون مثل هم بود بعد انتقال قبليم يه ني رو آوردن از ٤تاش ٣تا بلاست رو انتقال دادن 

يا واسه يكي از دوستام كه ٢٠تا جنين داشت ٨تا فقط تو يه ني گذاشته بودن كه وقتي رفتم پيش دكتر طاهري بهم گفت شما كوقعي رفتين كه تازه تحريم شده بوديم ني كم بود وگرنه جنيناتو ٢تا ٢تا فريز ميكردن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام به همگی خانوما اگر قابل باشم میخام برای ۴۰ تا منتظر در ماه رجب سوره مریم بخونم انشاالله به برک ...

ليلا جون انشاالله حاجت روا بشي گلم 

❤️❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من چهارشنبه هفته پیش پانکچر داشتم تمام بدنم شده پر جوش خیلی هم بی حال و خسته ام به نظرتون عوارش دارو ...

عزيزم جوش رو نميدونم ولي بي حالي و خستگي شايد 

به دكترت زنگ بزن 

مايعات زياد بخور بزار اگه عوارض دارو از بدنت بره 

ممنونم ایشالا خدا دامن همه رو سبز کنه روز پانچم وقتی دیدم ۲ تا تخمک دارم فقط چون میدونستم آزاد شد ...

الهی چه سخته ، سر وکله با اطرافیان در حالی که دل خود آدم گرفته ، به دلت بد میاری برا چی ایشالا جواب آزمایشت مثبت بشه 

دخترا امشب شب اول ماه رجب هست بحق این ماه عزیز تا سال دیگه همین موقع همه نی نی هامون بغلمون باشه بحق فاطمه زهرا 

به تاپیک اخرم سر بزنید....صلوات گرفتم.....اگر دوست داشتید میتونیدشرکت کنید 

برا تک تکتون دعا میکنم که بزودی مامان بشید 

التماس دعا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
منم دادم اینو گفت مال سله. ازمایشگاه هیچ اطلاعاتی نداد؟نگفت خوبه یا مشکل داره؟ برای من گفت خوبه مشکل ...

گفت نگران نباش برو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍