2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم اون تست ppd هست که برای سل هست ، رنج آزمایشگاه مشخص میکنه که مثبته یا منفی یعنی اگه از یه عددی ...

نه چیزی نگفت تقریبا ۹ و خورده ای گفت نگران نباش چیزی نیست برو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم جوش رو نميدونم ولي بي حالي و خستگي شايد  به دكترت زنگ بزن  مايعات زياد بخور بزار ا ...

قبل شروع سیکل رفتم دکتر پوست گفت با این داروها پر جوش میشی تیروئیدم هم خیلی کم کار شد کاملا ورم کرده بودم فکر کنم از اونم باشه روحیم هم خیلی داغون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها از مرکزتون نمیتونید بپرسید برام لکه بینی دارم چیکار کنم

فقط استراحت کامل بکن و شیاف یدونه زیاد کن فقط برای دستشویی پاشو برو استرس و دور کن عزیزممم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه چك كردم نداره

برای ۳ روزه فک کنم زوده عزیزممم ولی من به بی بی چک خیلی ایمان دارممم جنین من ۵ روزه بود ولی برای شما فک کنم ۱۳ بزن ایشالا هاله میندازه

برای ۳ روزه فک کنم زوده عزیزممم ولی من به بی بی چک خیلی ایمان دارممم جنین من ۵ روزه بود ولی برای شما ...

من سه روزه بودم کی بذارم بنظرت؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
برای ۳ روزه فک کنم زوده عزیزممم ولی من به بی بی چک خیلی ایمان دارممم جنین من ۵ روزه بود ولی برای شما ...

منم دقيقا چون تو انتقالاي قبلي هم گذاشتم مي دونم درسته 

ميشه بگين كي بود كه بيبي ش منفي بود آزش مثبت 

يادتونه جنينش چند روز بود و كي بيبي گذاشته بود و چه ماركي؟

منم دقيقا چون تو انتقالاي قبلي هم گذاشتم مي دونم درسته  ميشه بگين كي بود كه بيبي ش منفي بود آز ...

دوست تارا جون دوتاشون جنین ۵ روزه گذاشتن ماله تارا جون منفی شد هردوش ماله دوستشون بی بی منفی ولی ازشون مثبت  شده ایشالا شمام تینطوریه 

چند انتقالش منفي بوده بيبي چكش يعني هاله هم نداشته

فک کنم ۱۱ بود باز خودش بیاد بگه نه نداشته 

من ۹ و ۱۱ انتقالم وقتی دیدم منفی شد مطمئن بودم نشده و اماده شدم یدونه انتقال داوه بودم 

سلام دوستان من چند وقتی بود این تاپیک دنبال میکردم و با هر جواب مثبتی انرژی می گرفتم شوهرم وضعیت خوبی نداشت مورفولوژی صفر و سرعت هم بالا نبود  دکتر ابن سینا گفت شاید ای وی اف جواب بده به لطف خدا باردار شدم و برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم ازتون میخوام با دلهای پاکتون دعا کنین همه چیز خوب پیش بره برام 

من نیت کرده بودم قرآن بخونم برای همه متتظرا و حالا شروع کردم اگه کسی خواست اسم برام بفرسته قبل خوندن حتما نام ببرم