2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم که همگی سلامت باشید.اونایی که منتظرن نی نی هستن امیدوارم بزودی ...

سلام عزیزم.

ممنون خوبم.

منتظرم این ماه آخر هم بگذره‌

یکی از قل هام تکونش کمه.نگرانشم.

شما چه خبرا؟

اوضاع بر وفق مراده؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممون گلم قسمت همه ی منتظرا دوقلو بشه این همه سختی کشیدن برامون نتیجه داشته باشه 

الهی آمین

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان جان ناراحت شدم عزیز ان شاءالله طبیعی باردار بشی معجزه خدا برات اتفاق بیفته 

الهی آمین ممنون از دعای قشنگ...

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بزرگ شدن و حساس شدن سینه ها تیر کشیدن پهلو شکم اشتهای زیاد دقیقا از روز ۳ انتقال همین عدایم رو دا ...

عزیزم همه مثل هم‌نیستن. منم داشتم.جنین بلاست بود و این علائم رو بعد از هفته اول انتقال داشتم.

بتامم بالا بود و دو قلو.

ولی همه مثل هم نیستن.بیشتریا اینجا علائم ندارن.

بتا هم نرماله. اما در نهایت بارداری خوبی رو طی کردن و الان نی نی هاشون بغلشونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خانوما من آزمایشم مثبت شد ولی عدد بتا پایینه خونریزی هم تموم شده فقط گاهی لکه بینی دارم دکتر گفت پنج ...

ای جونممممم مبارکهههه مبارکهههه چه ذوقی کردم 

بی بی زده بودی؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بزرگ شدن و حساس شدن سینه ها تیر کشیدن پهلو شکم اشتهای زیاد دقیقا از روز ۳ انتقال همین عدایم رو دا ...

منم انتقال اول که مثبت شدم دقیقا از روز سوم علائم داشتم بخصوص احساس گرسنگی شدید و سنگین شدن و تیر کشیدن سینه ها ... دقیقا روز 9 انتقالم خودم متوجه شدم که کجا لانه گزینی کرده و احساس شدید پریود کمردرد و ... دفعه دوم که منفی شدم هیچ علایمی نداشتم ولی دوستم بدون علایم مثبت شد یعنی روزی که داشت میرفت آزمایش مطمئن بود منفیه همه یجور نیستن انگار بعضیا علائم ندارند البته من شنیدم گرسنگی روزای اول نشون دهنده جنین پسره 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم