2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای گلم‌خوبین؟؟ سلام زینبی بابا @زینبی_بابا     عزیزان‌من هجدهم برج ۱۰پانکچرشد ...

این تاخیر اغلب هست به خاطر آمپولای هورمونی، اکثریت داشتن، نگران نباش عزیزم

این تاخیر اغلب هست به خاطر آمپولای هورمونی، اکثریت داشتن، نگران نباش عزیزم

مرسی گلم فک کردم دیگ بعد پریودی اولی شدم باید دیگ سر تاریخش بشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تهرانم کلينيک رويان

از رویان اطلاع ندارم، اما من دکتر رستمی میرم که بعد از 3تا پریودی انتقال انجام میدن، ولی دوستانی بودن که رویان هستن، حتما دیدن ان شااله راهنمایی میکنن

نه تا این به هم ریختگی هورمونی برگرده به روال عادی زمان میبره

ممنونم گلم دستت دردنکنه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام دوستان من تو دوره انتقال هستم الانم شدیدا سرما خوردم بنظرتون میتونم دارو استفاده کنم؟ هرچی ب ...

عزیزم سعی کن تا میتونی دارو استفاده نکنی و. خود درمانی با ویتامین سی و خوردن مایعات فراوان، ان شاالله که بهتر بشید، ولی از دکترتون هم بپرسید

عزیزم سعی کن تا میتونی دارو استفاده نکنی و. خود درمانی با ویتامین سی و خوردن مایعات فراوان، ان شاالل ...

والا شوهرم کار داشت 

هم امید دارم هم چون بی بیم ننفی  شد یجورایی اماده منفی شدنم هستم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فقط روزی ۲ تا شیاف که هر ۱۲ ساعت یه بار هستش روزی یه دونه اسید فولیک امپول پرژسترون هم گفت از یک ه ...

سلام شما کی انتقال دادی ؟ من روز ۵ ام امروز 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام سلام به همه دوستای خوبم امیدوارم که همگی سلامت باشید.اونایی که منتظرن نی نی هستن امیدوارم بزودی دلشون شاد بشه اونایی هم که نتیجه منفی گرفتن بزودی خدا غافلگیرشون کنه و مادر بشن....من دیر به دیر میام اینجا و چند صفحه رو رندومی میخونم ..اینه که کلی احوال همه رو میپرسم.

@بسارا     @مرجانوآسمان     @لیانا21     ‍ @مامان_ماهک10     @لی_لا1        

همه خوبین؟ دلم براتون تنگ شده بود.

بسارا جون کجاییییی ؟خبری ازت نیست عزیزم؟؟؟ لی لا جون از شما هم خبری ندارم.