2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

چرا تاپیک افتاده رو دور منفی خدا دلتونو جوری شادکنه غصه امروزتون بشه یه خاطره خنده دار ،ماهم دور هم جمع شدیم به هم روحیه بدیم همدردی کنیم دلارام گل غمتو همه کشیدیم قرارنیست بری برنگردی ،انشاللله بایه روحیه عالی ادامه میدی @m1eas3     خدا بزرگه گلم  @ترلا     و...بقیه دوستای گلم ببخشید پیر شدم،😜😁 ذهن یاری نمیکنه هر کیو ننوشتم به بزرگیش ببخشه امیدوارم سال ۹۹ همه مادر بشیم بیایم به این روزامون بخندیم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏مامان ماهک‌گل و مهربون عزیز امیدوارم دلتون شاد بشه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورک آنا منی تانیسیز .... اوشاغیم اولدی اما گالمادی قلبی دایاندی ۱۲هفته ده بیلدیم 

سیما عزیز خیلی ناراحت شدم واقعا دلداری دادن خیلی سخت ..انشاءالله خودت طبیعی مامان بشی و تلخی این روزها فراموشت بشه ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل ...

عزیزمممخیلی خیلی ناراحتم واقعا سخته ولی زود قوی میشی و باز شروع می کنی فعلا به خودت و همسرت برس 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوب دارو نمیخوری برای تیرویید؟ راحت میاد پایین.

سلام عزیزم،شما اطلاع دارید که داروهای تحریک تخمدان مثل پیورگان روی تیروئید تاثیر داره یا ن؟من در طول سیکل پانکچرم آز تیروئید دادم ۲.۶ بود سه ماه بعد رویان تکرار کردم 0/9هست،اصلا پایین بودن تیروئید به معنای کم کاری یا پرکاری؟ضمن اینکه دوسال پیش ۱/5 بود 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل ...

الهی ، حتما حالا که مادر همسر تقبل‌ کرده ، خدا به دل اون بنده خدا هم نظری کنه که نوه دوس داره ، ایشالا هم شما مامان میشی و هم ایشون مادر بزرگ ، حالا یکم استراحت کن نفسی تازه کن ، باز هر وقت حالش رو پیدا کردی شروع میکنی ... هیچ چیز غیر ممکن نیست ، مطمئنم خودت بهتر از ما میدونی بزودی مامان میشی ، چون قوی هستی 

بچه ها میگم جدیدا من نمیدونم چرا حرفم نمیاد دیگه ...

خدا کمک هممون کنه واقعا، بالاخره تو این روزگار سخت شاید وجود یه نی نی بتونه دلمون رو گرم کنه😔😔😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سیما عزیز خیلی ناراحت شدم واقعا دلداری دادن خیلی سخت ..انشاءالله خودت طبیعی مامان بشی و تلخی این روز ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم بزودی صاحب یه نی نی خوشگل و سالم بشی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
پایین بودن پرکاریه

اگر از رنج آزمایشگاه پایین تر باشه پرکاری محسوب میشه یا اینکه زیر یک هم پرکار؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام خانوما من قرار برا فروردین برم ای وی اف حالا دکترم قرص جلوگیری بهم داد دو بسته و امپول پروژسترون زدم پریود شدم گف از شب سوم قرص بخور حالا تا کی باید ادامه بدم؟؟ضمنا من پریود نمیشم باید امپول بزنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خانوما من قرار برا فروردین برم ای وی اف حالا دکترم قرص جلوگیری بهم داد دو بسته و امپول پروژسترو ...

از شب سوم میخوری وقتی تموم شد چند روز بعدش پریود میشی دوباره از شب سوم پری میخوردی وقتی تموم شد و پری شدی میری دکتر عزیزم

خداجونم شکرت       
از شب سوم میخوردی وقتی تموم شد چند روز بعدش پریود میشی دوباره از شب سوم پری میخوردی وقتی تموم شد و پ ...

اهان مرسی عزیزم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام عزیزم،شما اطلاع دارید که داروهای تحریک تخمدان مثل پیورگان روی تیروئید تاثیر داره یا ن؟من در طول ...

سلام.نه نمیدونم.

ولی بین فک‌کنم نیم تا ۴و ۵ نرماله. بالاتر میشه‌کم‌کاری ، پایین تر میشه پرکاری.

۲.۶ هم خوب بوده ، ولی برای سیکل میکرو میگن زیر ۲.

الان ۰.۹ هم خوبه برای شروع سیکل.

من خودم بار اول ۲.۳ بود فکر کنم ، دکتر گفت باید بخوری ، چون میخوای با میکرو باردار بشی ، وگرنه برای طبیعی مشکلی نداره .

دارو خوردم اومد پایین. بعد طبیعی باردار شدم.

شوهرم میگفت ب شوخی پس مشکل تیرویید تو بوده بچه دار نمیشدیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار