2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل ...

عزیزم ان شاءالله معجزه خدا به همین زودی برات اتفاق بیفته❤دلت بی غم

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل ...

چه مادر شوهر خوبی داری نا امید نباش عزیزم بالاخره یک روزی هم ماها مادر میشیم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره انشالله طبیعی باردار بشی

بچه ها امروز دکتر بهم گفت که باید تو کل ۹ ماه بارداری هپارین تزریق کنم سوالم اینه که شما میرفتین بی ...

اولش هپارین بود ، بعد شد انوکسا. دوباره آخرش هپارین.

خودم میزدم. هواگیری کن اول و آروم بزن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
به سلامتی زایمان کنی دو هفته انتقالو استراحت کردی

نه، دوشنبه انتقال دادم، چهارشنبه پیاده رفتم آمپول زدم. از دوشنبه تا شنبه، آشپزی و کارهای خونه تعطیل بود فقط. شنبه رفتم شمال، روز قبل از آزمایش برگشتم تهران. همه کارها رو خودم انجام دادم فقط کار سنگین نکردم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام‌دوستان 

من امروز پریود شدم ورسما فهمیدم که دیگه باید قبول کنم ای وی اف کنم  عمق ناراحتیم رو نمی تونم توصیف کنم 

این ماه عکس رنگی انداختم ولوله چپم باز شد وچهارتا فولیکول داشتم ولی نشد

لوله راستم هم که‌دراثر خارج از رحم مسدود شده وکاریش نمیشه کرد

حالا سوالم اینه کدوم مرکز رو به من معرفی میکنید وغکر میکنید بهتر هست؟

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من