2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من موقعی که محلول میره داخل میسوزه

آره دقیقا 

دکتر من دفعه قبل انتقال دادم نداده بود اما این سری داد منم به خیاله گنادوپین زمان پانکچر خودم زدم یهو سوخت فکر کردم شاید سوسول شدم 😉

دوستان عزیزم ممنون از محبت تک تکتون امروز روز سختی برام گذشته هنوز مات و مبهوتم تمام رویاهام تنبدیل به کابوس شد و وقتی همسرم رفت جواب بگیره با بتای صفر فقط زجه میزد تو خیابونا ما خیلی امیدوار بودیم مادرشوهرم اومد خیلی دلداری داد بهمون من جنین فریز نداشتم و چون دست بالم خالش شده بود تا الان ۲۰ میلیون هزینه کردیم و دلشکسته امروز بهم گفت ویزیت بعدیت برو خودم تمام هزینه هاتو میدم اگر باز نشد سری بعد اما به قدری تو ذوقم خورد که حالم از هر چی میکرو امپول و انتظار بی بی چک و همه چی بهم میخوره هیچ جیزی آرومم نمیکنه من ادم قوی هستم اما خودمو نمیتونم گول بزنم که هیچ اتفاقی نیافتاده اتفاق از این بدتر برای من نبود امیدوارم تک تکتون مادر بشید و جواب مثبت بگیرید من از ته دلم براتون ارزوی مثبت شدن دارم..من هم سرمو باید گرم کنم به کار عید و خونه ی مادرمم تمیز کنم این داروها و امپول رو سیستم بدن قیافم و اعصابم بد تاثییر گذاشته خیلی لاغر شدم از خودم بدم میاد باید یکم به خودم برسم...بازم به معجزه ی خدا ایمان دارم😣😥

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤