2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
یعنی تو ۳ ماه آخر عسل چه ضرری داره?

بوتولیسم داره که جنین نمیتونه هضمش کنه. برای همین به بچه زیر ۲ سال هم عسل نمیدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر روز انوکسا تا دیروز نادرم یا همسرم میزدن یا بیرون امروز خودم زدم واقعا دردش کمتر بود ایستا ...

عزيزم من ميخام ازمايش ايمني انعقادي قبل عمل بدم هزينش چقده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من فردا محتاجم به دعای همتون دوستان🤗🤗🤗

عزيزم ي سوال ازمايش ايمني هزينش چقده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

دوستان یه سوال برای من پیش اومده چندجا خوندم که بهمن ماه ، ماهه باروریه مثل طبیعت ... و حتی بهترین ماه واسه میکرو ماهه بهمنه ، حالا میبینم اکثر دوستان متاسفانه و با غصه فراوان ( چون میدونم چقد امیدوار بودن و سختی داره این کار ) جواب مثبت نگرفتن ! چرا آخه 

چی شده ؟ اینجوری دیگه منم که روز ۶ انتقالم کلاااا نامید شدم ، پاشدم دوش گرفتم ، از فردام میرم اداره ، با اینکه داروهام بقول یکی از دوستان خارجی و عالی بودن و همین ۴ سال پیش باردار شدم راحت و بدون حتی یه قرص !! انگار بهمن ماهه استپ باروریه