2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بچه ها امروز دکتر بهم گفت که باید تو کل ۹ ماه بارداری هپارین تزریق کنم سوالم اینه که شما میرفتین بی ...

عزیزم هپارین یا آنوکسا؟ ، من آنوکسا خودم تو خونه یه خودم میزنم، شکمی، البته اولش همسرم میزد ولی دیگه خونه نبودم بر ترسم غلبه کردم و خودم میزنم، 

بچه ها امروز دکتر بهم گفت که باید تو کل ۹ ماه بارداری هپارین تزریق کنم سوالم اینه که شما میرفتین بی ...

عزيزم اصلا سخت نيست. توي نت سرچ كن تزريق زيرجلدي و دور ناف بايد بزني. يبار كه رفتي بيرون زدي بگو يادت بدند كه ترست بريزه و خودت بزني آرامش بيشتري داري.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من و دوستم هر دو روز 11 انتقال بی بی زدیم منفی بود هر دومونم جنین بلاست بود ولی ایشون با بتای ...

عزیزممم ایشالا زودی مامان میشین 

پس امید داشته باشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وایییییی 😭😭😭خیلی متاسفم خدایا به دلش ارامش بده 

مامان ماهک شما چي شديد؟جواب ازتون چيشد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تزریقش خیلی آسونه عزیزم، یه بار برید درمونگاه، از پرستار بخواید بهتون آموزش بده، راحت میتونید خودتون ...

مرسی عزیزم

هزینه ش چقد میشه ماهانه حدودا؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

من هر روز انوکسا

تا دیروز نادرم یا همسرم میزدن یا بیرون

امروز خودم زدم

واقعا دردش کمتر بود

ایستادم برای خودم زدم

بمن گفتن تا دوماه بعد زایمان باید بزنم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ممنون عزیزم نمیدونم چرا هیچ حس یا علایمی ندادم شما روز چند انتقال علایم داشتین

من هفته دوم علائم پریودی داشتم عزیزم.

هی فکر میکردم دارم پریود میشم ولی مادرم شوهرم همش بهم میگفت باور کن حامله‌ایی، علائمشون مثل همه...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...