2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
شما روز چند انتقالي؟ سرخود قرص ميخوري؟ مثبت شدي؟

من روز 4 هستم، دکتر قبلا برای تپش قلبم داده بود گفتش که داروی سیفی هستش و حتی تو بارداری هم مشکلی نداره، بعضی دکترا این دارو تو بارداری هم تجویز میکنن و میگن مفید هستش،من که با این دارو واقعا آروم میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزانه چقد پروژسترون داشتین؟ تا چند ماهگی؟ 

قبل انتقال روزی دو تا یجا میزدم بعد انتقال یکروز در میان آمپول و روزی ۲ تا شیافشو داشتم که هفته ۱۱ به دلیل هماتوم آمپول شد روزی یدونه. تا اینکه هفته ۱۶ آمپولم قطع شد بعدش شیاف شبی یدونه شد که تا الان هم همونه

عزیزم ینی ممکنه بالا بره و ب حدی برسه ک بتونم طبیعی باردار شم؟؟ اخه هزینه ها بالاس خیلی مام بیمه نی ...

من تا حالا ندیدم مورفو با دارو بالا بره بازم بقیه دوستان اگه تجربه ای دارند بگند

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من تا حالا ندیدم مورفو با دارو بالا بره بازم بقیه دوستان اگه تجربه ای دارند بگند

ینی هیچ راهی نداره جز ای اف؟؟

و این که منم یبار طبیعی باردارشدم امیدی نیس گلم؟

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

تارا جون دوست شما ۱۱ انتقال بی بی زدن منفی بودن؟ جنینش بلاست بود؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تارا جون دوست شما ۱۱ انتقال بی بی زدن منفی بودن؟ جنینش بلاست بود؟

عزیزم من و دوستم هر دو روز 11 انتقال بی بی زدیم منفی بود هر دومونم جنین بلاست بود

ولی ایشون با بتای 500 مثبت شد ازمایشش روز 14 و من منفی شدم

برو ازمایشتو بده توکلت بخدا باشه

ینی هیچ راهی نداره جز ای اف؟؟ و این که منم یبار طبیعی باردارشدم امیدی نیس گلم؟

عزیزم من اطلاعات زیادی ندارم دکترتون باتوجه به ازمایشا نظر میدن دکترا میگن واسه طبیعی همیشه شانس هست ولی خب من در مورد خودم تو پروسه ivf متوجه شدم که نمکا روز 11 تا 13 سیکل میرسند ولی ضخامت رحمم خیلی دیر بالا میره و مثلا 20 سیکل رحم اماده میشه پس منطقا امکان بارداری طبیعی رو ندارم ولی قدرت خداوند از همه چیز بالاتره

عزیزم من اطلاعات زیادی ندارم دکترتون باتوجه به ازمایشا نظر میدن دکترا میگن واسه طبیعی همیشه شانس هست ...

ممنونم ازت عزیزدلم😍

امیدوارم ب زودی مادرشی وخستگی همه این روزا از یادت بره

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  

بچه ها امروز دکتر بهم گفت که باید تو کل ۹ ماه بارداری هپارین تزریق کنم

سوالم اینه که شما میرفتین بیرون تزریق می کردین یا خودتون یاد گرفته بودین و تو خونه میزدین؟

دومین سوالم هم اینه که شما هم هر روز میزدین یا کمتر یا بیشتر؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده