2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
اصلا هيچي گريه ميكردم كه من علائم ندارم پس منفيه حتي درد پريودي  بعد مثبت شدن فقط كشاله رانم ت ...

،

عزیزم من صبح آمپول پرژسترونمو زدم، میتونم ظهر اچی سی جی بزنم؟ ساعت خاصی نداره؟ 

اصلا هيچي گريه ميكردم كه من علائم ندارم پس منفيه حتي درد پريودي  بعد مثبت شدن فقط كشاله رانم ت ...

میشه بگی تو اون دوهفته انتقال چیکارا کردی و چیا خوردی

استراحت کامل بودی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک نمیدونم دوبار منفی بودم حتی یکم نبودم چ برسه به ۱۰و ۴ بنظرم باید خوب باشه حتمااا بنظر من بزنگ د ...

الان رفتم مرکز گفتن منفی هستی و داروهاتو قطع کن اینبارم منفی شدم دیگه قدرت هشتمین انتقالو واقعا ندارم 

الان رفتم مرکز گفتن منفی هستی و داروهاتو قطع کن اینبارم منفی شدم دیگه قدرت هشتمین انتقالو واقعا ندار ...

😔😔😔خیلی ناراحت کنندس خدا صبر بده بهت 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الان رفتم مرکز گفتن منفی هستی و داروهاتو قطع کن اینبارم منفی شدم دیگه قدرت هشتمین انتقالو واقعا ندار ...

عزیزم واقعا متاسفم. من هم مثل شما برای هفتمین بار انتقال دادم و هفته پیش منفی شدم. با تمام وجود درکت میکنم.   

عزیزم واقعا متاسفم. من هم مثل شما برای هفتمین بار انتقال دادم و هفته پیش منفی شدم. با تمام وجود درکت ...

ان شاالله خدا بهترین زمانی که فکرشو هم نمی‌کنید اساسی سورپرایزتون کنه و معجزشو بذاره تودلتون

آخ آخ الهی چه قدر اذیت شدی😢😢😢😢 الهی عمل بعدی سزارینت باشه  نه الهی طبیعی و فیزیولوژیک زای ...

قربونت ابجی گلم.التماس دعای شدیدموقع شیردادن گل پسرت.

خداحفظ کنه براتون چه لحظات خوش وشیرینی.من که پریودشدم.

خوبی قربونت؟زخم سزارین اذیتت نمیکنه؟😍😘😘

، عزیزم من صبح آمپول پرژسترونمو زدم، میتونم ظهر اچی سی جی بزنم؟ ساعت خاصی نداره؟ 

عزيزم من اچ سي جي نداشتم ولي اگه دكتر بهت ساعت نگفته اره ميتوني ظهر بزني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
چطوری هنوز خونریزی داری؟

سلام عزیزم خوبی؟چطوری؟

نه امروز کمتره چون هی شیاف میزارم جلوی پریود روگرفته دیگه چون تاقطع نکنم همین حاله,والله ازمایش بدم راحت میشم دیگه میرم خونم سراغ کارای عید