2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست
میشه بگی تو اون دوهفته انتقال چیکارا کردی و چیا خوردی استراحت کامل بودی؟

من ٤روز اول استراحت بودم بعدش هم كارارو آروم انجام ميدادم آشپزي نميكردم همسرم انجام ميداد بعد ٤ انتقال ديگه ميرفتم بيرون آمپول ميزدم ولي اصلا به استراحت ربطي نداره فقط چيز سنگين بلند نكن 

خوراكي هاي قاعده آور نميخوردم چون همسرم غذا درست ميكردم بيشتر ماهيچه كه راحته درست ميكرد و ماكاروني  سيب زميني زياد ميخوردم يك روز درميون هم فالوده صبحانه هم مرباي به و تخم بلدرچين يا كبك 

ولي  بازم به تغذيه مربوط نيست فقط اجازه نده يبوست بشي گلم 

موفق باشي 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟چطوری؟ نه امروز کمتره چون هی شیاف میزارم جلوی پریود روگرفته دیگه چون تاقطع نکنم همی ...

عزيزم چرا امروز نرفتي آز بدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه ساعت خاصی نداده، فقط گفت نصف بزن، ممنون عزیزم

اره پس بزن با خيال راحت

مراقب خودت باش

ماهك جون كي ميري آز عزيزم ؟

عزيزم چرا امروز نرفتي آز بدي ؟

اخه نمیشه که ازمایشم روتاریخ زدن.برم اونموقع ازادحساب میشه😓

خودشم باورت میشه دیگه دلم نمیخوادبدم؟به اصرارهمسرمه .پرسیدم گفتن تاشیاف بزارم پریودکامل نمیشم دیروز زیادبود امروزباکمتره

عزیزم واقعا متاسفم. من هم مثل شما برای هفتمین بار انتقال دادم و هفته پیش منفی شدم. با تمام وجود درکت ...

به شما علت منفی شدن را نگفتن من همش میگن مگه میشه ۷ بار منفی بشم بی دلیل. الان که رفتم مرکز پروندمو یه دکتر دیگه دید بهم میگه همه چیزتون خوب بوده ولی چرا منفی شدی؟؟؟؟؟ بالاخره باید دلیلی باشه 

اخه نمیشه که ازمایشم روتاریخ زدن.برم اونموقع ازادحساب میشه😓 خودشم باورت میشه دیگه دلم نمیخوادبدم؟ب ...

منم خیلی کمر درد داشتم الان بهترم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود