2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
قربونت برم مرسی دوست گلمی.توکل برخدا.نشه اماده میشم لاغرکنم بعدچندماه برم شروع کنم باز.😍😍😍

به به خوشگل موشگل کنیااااااا😃 وایییی چ حس خوبی لباسای جذب بپوشیم جلو آینه کیف کنیم خودمون😃

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک‌باشه شما جنین ۳روزه بی بی از ۹ نشون داده ماله من یدونه ۵ روزه انتقال دادم ۱۱ انتقال نشون نداد& ...

محتاجم به دعا به خدا هر روز یه جز قران میخونم و حدیث کسا و دعای توسل و زیارت عاشورا برا همه منتظرا دعا میکنم  شما هم منو دعا کن عزیزم ان شا الله که مثبت سه روز دیگه وقت داری عزیزم

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
مبارک‌باشه شما جنین ۳روزه بی بی از ۹ نشون داده ماله من یدونه ۵ روزه انتقال دادم ۱۱ انتقال نشون نداد& ...

مامان ماهک از بس ناامیدی امید است پایان شب سیه سپید است💪💪💪💪🍎⚘

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
مباااارک باشه عزیز دلم به سلامتی چقدر خوشحال میشم اونایی که باردار میشن مثبت میشن حال و احوالمونو خو ...

عزیزم این بارداری مال سال 93 الان دخترم 5سالشه بعد اون دو بار دیگه انتقال دادم که منفی شد حالا هم شاید هفته دیگه انتقال داشته باشم برام دعا کنید  

به به خوشگل موشگل کنیااااااا😃 وایییی چ حس خوبی لباسای جذب بپوشیم جلو آینه کیف کنیم خودمون😃

خخخ حالاکلی طول میکشه لاغرکنم چندماه.

ولی تصمیموگرفتم دیگه.خداایشالله دل هممون روشادکنه.لطف کردی ممنونم ازت ایشالله توخوش خبربیای همه شادشیم

محتاجم به دعا به خدا هر روز یه جز قران میخونم و حدیث کسا و دعای توسل و زیارت عاشورا برا همه منتظرا د ...

یشالا عالی پیش میره همه چی عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خوش خبر باشی مبارک واسه ماهاهم دعا کن شما چه کارایی کردی تو این ایام میشه توضیح بدی؟💓💓💓

فقط قران خوندم و دعا کردم قبل از کاشت هم هم خودم هم همسرم توی دو ماه قمری هر کدوممون ۱۰۰ هزار تا صلوات فرستادیم برای پیامبر احساس میکنم خدا از صدقه سر ائمه بهم نگاه کرد

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
خخخ حالاکلی طول میکشه لاغرکنم چندماه. ولی تصمیموگرفتم دیگه.خداایشالله دل هممون روشادکنه.لطف کردی مم ...

عزیز دلی اخه منم رژیم داشتم واااایی چقدر حسم خوب شده بود روحیه گرفته بودم یعنی وقتی این کپلا میرفت تو هااا... نگم برات😂

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
منم ترشحات دارم ابكي بدون رنگ اگه بمونه بو ميگيره فكر كنم طبيعيه هفته ١٤ تو چندي

منم هفته ١٥ مال من تو حالت نمدار بوي وايتكس ميده بعد كه گذاشتم لبباس زيرم خشك شد ديگه هيچ بويي نميداد

خيلي ميترسم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم