2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

ماماناي خوشگل يه سوال اورژانسي

من امروز لباس زيرم دو دفعه حالت نمدار بود شرمنده وقتي بو كردم بوي وايتكس ميداد

شماهم همچين ترشحاتي داشتين؟!

به نظرتون چيه؟! نشتي كيسه آب نباشه😥خيلي نگرانم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.کی ازمایش میدی؟چندبار. احوالتو پرسیدم از بچهها کسی جواب نداد؟

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسریمون خوبه؟

ممنون عزیزم که به فکرم بودی .فردا آزمایش دارم به امید خدا.این ۱۵ روز که حسابی به من خوش گذشته.نمیدونم بقیه چطور بودن اما من با نی نی هام حسابی خوش گذروندیم.تا ببینیم فردا خدا برامون چی میخواد.امیدوارم حسابی به دل مامانشون چسبیده باشن.و منو ناامید نکنن.

به نی نی خوشگلت بگو بر ام دعا کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

ایشالله که ازت مثبت میشه من میکرو اولم که مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی شدید داشتم در حدی که گلاب به روتون 3تا پوشک عوض کردم ولی خوشبختانه سونو که دادم گفت. ساک بارداریت سالمه شما هم استراحتت و بیشتر کن به مرکزتم زنگ بزن ازشون کمک بگیر 

من امروز ۷ انتقالم.بعد از یک هفته امروز بیرون رفتم و نیم ساعتی با ماشین دور زدم.چقدر بده که زندانی بشی تو خونه.من از فردا باید برم سر کار.انقدر استرس دارم که خدا میدونه.تا شنبه دیگه نمیدونم چه جوری سپری میشه😔😔😔

سلام نه پریودشدم کامل امروز

ایشالله که ازت مثبت میشه من میکرو اولم که مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی شدید داشتم در حدی که گلاب به روتون 3تا پوشک عوض کردم ولی خوشبختانه سونو که دادم گفت. ساک بارداریت سالمه شما هم استراحتت و بیشتر کن به مرکزتم زنگ بزن ازشون کمک بگیر

سلام دوستان من دو تا جنین انتقال دادم ۱۴ روز از انتقالم میگذره و از روز نه بیبی چک هام مثبت میشد امروز ازمایش دادم عدد بتا ۶۰۸ بود به نظرتون خوبه

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
ایشالله که ازت مثبت میشه من میکرو اولم که مثبت شد یه هفته بعدش خونریزی شدید داشتم در حدی که گلاب به ...

علاعمتون قبل ازمایش بارداری چی بود عزیزم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام عزیزم خوبی؟ گل پسریمون خوبه؟ ممنون عزیزم که به فکرم بودی .فردا آزمایش دارم به امید خدا.این ۱۵ ...

زود زود خبر خوشتو به ماهم بده عزیز دلم💪😍😍😍😍😍

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
ناراحت نشوباورکن اصلانمیخواستم بگم تافازمنفی ندم من دلم روشنه به شماهاحتمامادرمیشید,اره راست میگی صب ...

نههههه اصلا فاز منفی نبود خوب کردی گفتی ما اینجاییم که باهم باشیم عزیزم احساس تنهایی نکنی

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش