2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت برم تودلت خیلی بزرگه.همه دعات میکنم تو ملیسارو الهی حاجتروابشین

قوربونت ایشالا خدا دلت و شاد کنه 

شوهرم می گفت اگه منفی شد تا ۴،۵ماه بهش فکر نکن بعدش دوباره اوففف البته اون اصلا نمی دونه بی بی زدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با بی بی منفی چجوری امید داشته باشم😔😔

مامان ماهک جون اگه با بی بی روز ۱۱ جواب مشخص بود نمیگفتن روز ۱۵ آزمایش بدید عزیزم ❤️

ناامید نباش گلم سر موعد خودت آزمایش بده ایشالله مثبتی 😘

قوربونت ایشالا خدا دلت و شاد کنه  شوهرم می گفت اگه منفی شد تا ۴،۵ماه بهش فکر نکن بعدش دوباره ا ...

همسرت درست میگه منم الان که مطمین شدم بچه نیست میخوام یه چندماه فرصت بدم برم گردش بیررن لاغرکنم بعدبرم دوباره شروع سیکل

میدونم حالتودیروزم من این حالوداشتم همش یه روزه فرداش راحتر. ولی توناامیدنشوبرو از مث من پریوداینها ...

خیلی حس بدیه 

توم‌نا امید نشو من خیلی تو این تامیک‌خوندم خونریزی داشتن و باردار هم بودن 

مرسی عزیزممم خدا از دهنت بشنوه ولی خیلی نا امید شدم دورمم شلوغه نمی تونستم گریه کنم 😢😢

نباید گریه کنی باید به خودت مسلط باشی. من خودم تجربش رو دارم بی بی چک برای پسرم روز 28 سیکل به سختی قابل دیدن بود (البته موندنش قسمتم نبود و خدا یه دختر خداخواسته داد) ولی برای دخترم از خط کنترل پررنگتر بود. 

مامان ماهک جون اگه با بی بی روز ۱۱ جواب مشخص بود نمیگفتن روز ۱۵ آزمایش بدید عزیزم ❤️ ناامید نباش گل ...

اخه حتی هاله هم ننداخت هیچییی😭😭😭

خیلی حس بدیه  توم‌نا امید نشو من خیلی تو این تامیک‌خوندم خونریزی داشتن و باردار هم بودن

وای خدا ایوللل این پستتودیدم ناخوداگاه خندیدم .توهنوزمعلوم نیست ناامیدشدی بعدبه من میگی نشو؟😅😅😅

ایول توخیلی دلت بزرگه دختر.

قربونت دلتوبسپربه خداحتماارومت میکنه