2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
میگم شماها شنیدین جنین پسر بتاش دیرتر میره بالا؟ شاید واقعا بزنم و نشون نده 

ای جونم جنین پسر انتقال دادی ....یه چی بگم ...ما ivfیا میکرویی ها کلا داستانمون با اینا که معمولی باردار میشن فرق میکنه یا سر ۱۴ روز یا سر ۱۶ روز معلوم میکنه😘😘😘😘😘😘😘اگه به دلته بزن خیالت راحت بشه چون فکرت خیلی مشعول بی بی قرار بود جمعه بزنی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخوام وایسم تا شنبه نمی زنم دیگه همون یکشنبه صبح میرم از میدم 

بنظر منم همون یکشنبه انشالله ازمایش بده

به استرس بی بی نمی ارزه

حق داریا

انقدر سخته

بعدش قلب بعدش موندن بعدش غربال اصن یچیز میگم یچیز میشنوید من که داغان شدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بنظر منم همون یکشنبه انشالله ازمایش بده به استرس بی بی نمی ارزه حق داریا انقدر سخته بعدش قلب بعد ...

اوفف ترخدا وستتو بزار رو دلت بگو ماها مثبت بشیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من تو رو می کشمت اگر جلو دستم بودی خفت میکردم😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅اگر باردار ...

باچه بیا منوبزن.وای خدانکشت یاداهنگ محسن یگانه افتادم...من تورواز رومیبرم این فکری که مریضه بگذره دوری باشه...😝😝😝

دعاکن عزیزم توکل کردم بخدا دیگه من گریه هامو ظهرکردم راضیم ولی اونقدرادامه میدم تاجواب بگیرم ازخدا

وای نه شرمنده میکنی منظورم این نبود😶😶 بنظرت ازپریودم جلوگیری کردم؟؟ خداکوچولوت روبرات سالم بزاره ...

قربونت برم مهربون❤️پس منم برات میخونم🌹خوش خبر بیای🌹

نه خاصیته پروژسترون اینه که اگه پری باشه باعث میشه خونریزی بیفته آدم،اگه نینی باشه جاشو محکم میکنه😊

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
نه عزیزم من هیییچ علایمی نداشتم تا هفته ۵ که تهوع گرفتم و لک

هفته پنج از روز ازمایش حساب میشه دیگه شما قبل ازمایش تهوع داشتی یا چند روز بعد از ازمایش فکر کنم وارد هفته ۶ شدی که تهوع گرفتی 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤