2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هفته پنج از روز ازمایش حساب میشه دیگه شما قبل ازمایش تهوع داشتی یا چند روز بعد از ازمایش فکر کنم وار ...

عزیزم من هفته ۴رفتم سونو ساک بارداری

هفته ۵ لک دیدم و تهوعم شروع شد

طبق سن جنین و پریودیم حساب کردم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم مهربون❤️پس منم برات میخونم🌹خوش خبر بیای🌹 نه خاصیته پروژسترون اینه که اگه پری باشه باعث ...

حتی شیافشم؟؟بنظرت فردا مپول بزنم؟چون یک روز درمیان بود,برای جلوگیری ازلک بینی دوباره

هفته پنج از روز ازمایش حساب میشه دیگه شما قبل ازمایش تهوع داشتی یا چند روز بعد از ازمایش فکر کنم وار ...

یعنی به امید خدا از بدیم و مثبت بشیم یعنی هفته ۵ بارداری هستیم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
حتی شیافشم؟؟بنظرت فردا مپول بزنم؟چون یک روز درمیان بود,برای جلوگیری ازلک بینی دوباره

اره اونایی که لکه بینیشون زیاده میگن آمپول هم بزنن

شیافم همینطوره هردو هورمونه و کارش یکیه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزیزم روزی سه تا بیشتر نزن و فاصلشون از ۸ ساعت کمتر نباشه

اع جدی؟؟من هنوز میخواستم یکم بعدبزارم باز.امپول بزنم بهترنیس؟چون شیافم کمه امپول دارم.

شیافش ازپریودجلوگیری میکنه که قطع شدلک بینی من؟؟

اره همون ی روز درمیون خوبه چون گفتی قطع شده

اهان باشه چشم.یعنی شیافمم همون هر12ساعت یکباربزنم ؟اضاف نزنم ؟؟ببخشیدمن خل شدم,نفهمیدم یعنی شیاف باعث جلوگیری ازپریودنمیشه؟اخه من زمان ای یوای تاقطعش نمیکردم نمیومدپریود

اهان باشه چشم.یعنی شیافمم همون هر12ساعت یکباربزنم ؟اضاف نزنم ؟؟ببخشیدمن خل شدم,نفهمیدم یعنی شیاف باع ...

بنظرم از دکترت بپرسی بهتر باشه،دوز معمولش اگه ۴۰۰ باشه شبی یکی اگه ۲۰۰ باشه هر ۱۲ ساعت

نه عزیزم عادیه آدم گیج میشه،ولی چون دکترت سوابقتو میدونه بهتر میتونه راهنماییت کنه❤️❤️

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖