2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
@تیاراتیام    داروخانه رویان هم امروز گونال داره ولی با احتیاط میدن یه سر بزن شاید بهت ب ...

عجب ، آره یک ماه پیش هم که کارشناسه برای من گونال نوشت ازش پرسیدم اینجا داره گفت نه نداره اگه هم داشته باشه به افراد خاص میدن شما برو از بیرون تهیه کن ،،،، خداکنه گونال 75 داشته باشن البته اگه خود داروخونه رویان 300 هم داشته باشه همونجا نسخه رو عوض میکنم

عزیزمم   منم  چسبندگی داشتم   درد کشیدم..

تازه عکس رنگی به من گفتن یکیش بازه وقتی رفتم لاپارا معلوم شد دوتاش بستست

ساغر جان شما چندبار انتقال دادی تا حالا؟ من چهاربار همشم منفی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می ترسم به گردنم باشه کلا همش دورم شلوغه استرس گرفتم صلوات ۱۰ هزار تا نذر کردم ایشالا مثبت شدم بفرست ...

عزیزم هرجور که راحتی همونو انجام بده 

اگه دوست داری اصلا اسم چله نیار 

فقط ب این نیت باردار شدن بگو تا هروقت بتونم میخونم😘😘😘

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اصلا نگران نباش و نترس کلا که بیهوشی خیلی عالم خوبیه. بعدش هم که بهوش میایی دیگه مشکلت برطرف شده و ر ...

من  حتی ازمرگمم  نمیترسم  😔  ولی از اینکه بعد کورتاژ  دیگه رحمم ضعیف  بشه  نتونه بچه نگه داره میترسم    من که طبیعی باردار نمیتونم بشم  فقط میکرو به خاطر مشکل شوهرم..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
خیلی دعات حس خوبی بهم داد.ممنونم الهی به هرنیت وحاجتی داری برسی بزودی .ممنونم ازت

فدات گلم 

واقعا هرکسی از بچه ها میبینم مثبت شدن کلا ذوق میکنم 

توکل برخود خدا فقط

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نمی دونم عزیزم ولی من ازمایشای ایمنی انعقادیم مال سال ۹۶ بود گفت لازم نیست دوباره انجام بدی شاید به ...

حتما میرم عزیزم چون واقعا نیاز دارم یکی بهم امید بده، این همه منفی شدن روی روحیم اثر گذاشته واقعا، درسته هی خودمو میزنم اون راه جلوی دیگران همش میگمو میخندم ولی واقعا ته دلم داغون شدم دیگه ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من  حتی ازمرگمم  نمیترسم  😔  ولی از اینکه بعد کورتاژ  دیگه رحمم ضعیف   ...

حالا قبل عمل پیش نصر هم برو ببین اون چی میگه. ولی تا جایی که می دونم کورتاژ ربطی به ضعف رحم نداره

سلام خانوما من باید برم تست پاپ اسمیر و عکس رنگی بگیرم میدونید هزینه هاشو؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان خوب هستید عزیزای دلم  بچه ها برای ادای نذرم کمکم میکنید  نذر کردم برای چهل ت ...

گلم خواهرمم هفت ساله منتظر هست خیلی سختیا کشیده میشه براش بخونی؟متاسفانه هم خودم منتظرم هم خواهرم ...ایشالا حاجتروا بشی عزیزم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
الان بعضی  بچه ها  اینجا گفتن  کورتاژ شدن  بعدش لولهاشون  چسبندگی گرفته ..

یا به دکترت اعتماد کن یا با یه دکتر دیگه هم ویزیت بشو.من سری قبل روز ۱۲قاعدگی انجام دادم ولی این بار روز ۳ یعنی تو پریودی .اولش خیلی نگران بودم اخه تو پریودی کسی تا حالا انجام نداده بود ولی به دکتر اعتماد کردم .

تازه عکس رنگی به من گفتن یکیش بازه وقتی رفتم لاپارا معلوم شد دوتاش بستست ساغر جان شما چندبار انتقال ...

ای جانممم  😔😔😔چند سالته من دهساله  ازدواج کردم   یبار کردم‌ همون  روزای اول سقط شد ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
گلم خواهرمم هفت ساله منتظر هست خیلی سختیا کشیده میشه براش بخونی؟متاسفانه هم خودم منتظرم هم خواهرم .. ...

چشم عزیزدلم حتما حتمااا 

انشاءالله بغلت دوتاتون پر بشه به حق علی

گلم خواهرمم هفت ساله منتظر هست خیلی سختیا کشیده میشه براش بخونی؟متاسفانه هم خودم منتظرم هم خواهرم .. ...

🥺🥺🥺 خدا به مامانت صبر بده  پس