2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
حتما میرم عزیزم چون واقعا نیاز دارم یکی بهم امید بده، این همه منفی شدن روی روحیم اثر گذاشته واقعا، د ...

منم دقیقا مثل شمام. من که هفت بار انتقال دادم و منفی شدم. به خدا دیگه بی حسم از جواب منفی و انتقال دوباره و ... فقط خدا کمکم کنه که اینبار مثبت بشم چون شوهرم گفته اینبار منفی بشی باید تعطیل کنی. برام خیلی دعا کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور  واقعا خییییلی خوبه  چشم که باز میکنم بعد صبحانه مختصر میرم سراغ دعا و قران& ...

قبولت باشه عزیزم واقعا همینطوره دست به دامن ائمه اطهار باعث میشه هیچ وقت از در خونش ناامید نری

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
الحمدلله,همیشه خوب باشی والله خیلی دعااینهامیخونم.😃 زنگ زدم دکترخودم گفت نمیتونی داروبخوری تاازمای ...

خب پس نخور 

انشاالله اين چند روز هم بگذره و خبر مامان شدنت رو بدي 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم دقیقا مثل شمام. من که هفت بار انتقال دادم و منفی شدم. به خدا دیگه بی حسم از جواب منفی و انتقال د ...

تو انتقالای قبل علاعم نداشتی👐

🥺🥺🥺 خدا به مامانت صبر بده  پس

مامانم دیگه صبرش تموم شده از غصه ....خواهرم یکماه قبل میکرو منفی شد 37سالشه ....غصه اون کم بود الانم نوبت غصه منه ...بچه برای ما شده رویا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قبولت باشه عزیزم واقعا همینطوره دست به دامن ائمه اطهار باعث میشه هیچ وقت از در خونش ناامید نری

دقیقااا

قربون خدا برم 😍😍😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بچه‌ها دلگیرم ولی دارم کم کم ایمان میارم کار خدا بی دلیل نیست من کم آوردم میخوام از همسرم جدابشم راس ...

من جای تو نیستم عزیزم ولی خب شوهرت گناه داره مگه دست خودش بوده، خودت رو بذار جاش ببین اگه مشکل از تو بود دوست داشتی ولت کنه بره؟ درسته بچه داشتن مهمه ولی اولو آخر خودت و شوهرت برای هم میمونید، منم که دیدی چندباره دارم انتقال میدم واقعا هم دوست دارم بچه داشته باشم ولی والا همچین آش دهن سوزی ام نیست، یعنی من خودم یه تار موی شوهرمو با صدتا بچه عوض نمیکنم...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم کورتاژ من مال سقط بود با مال شما فرق داره. نترس قوی باش

😘😘😘 واقعا   انجا اومدم  دیگه  شکمم  درد نگرفته  🤭   تو این دوروز  درد  داشتم    شماها چه قد خوبید  والا  من تجربه  بچه هارو بیشتر قبول دارم  تا دکترا 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

سلام دوستان 

من فردا روز ۱۴ بعد از انتقالم هست که آزمایش باید بدم

امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود

داروهامو قطع کنم به نظرتون؟

یا صبر کنم فردا بعد از جواب آزمایش قطع کنم؟

حالم خیلی گرفته شد

مامانم دیگه صبرش تموم شده از غصه ....خواهرم یکماه قبل میکرو منفی شد 37سالشه ....غصه اون کم بود الانم ...

خیلی سخته   واسه  مادر  😭😭😭😭   مهبانو  همونی  هستی که شوهرت دی اف ای مشکل داشت  ؟

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مامانم دیگه صبرش تموم شده از غصه ....خواهرم یکماه قبل میکرو منفی شد 37سالشه ....غصه اون کم بود الانم ...

فقط باید ریلکس باشید مغزتونو رها کنید حالا شماها فریزم دارید مارو بگو کلا همین ۳تا بود اونم انتقال اول...با کلی سختی تو این دوسال نزدیک ۲۰ میلیون هزینه کردیم.و بدنامون چقدر سوزن خورد خدا مادرشوهر منو حفظ کنه ایشالا با این میدونست مشکل از منه و پسرش سالم بازم توروم نیاورد و حمایتم کرد خدا پدر مادرشو رحمت کنه به نظرم چقدر انسانیت خوبه تو هر چیزی داشته باشی از خدا میخوام به هممون یه نی نی بی دردسر و سالم بده ماهم دست از سر خدا برداریم.😅😅😅

سلام دوستان  من فردا روز ۱۴ بعد از انتقالم هست که آزمایش باید بدم امروز بی بی چک گذاشتم منفی ...

عزیزمم😔😔 بی بی  باز قابل اعتماد نیست  

ای جانممم  😔😔😔چند سالته من دهساله  ازدواج کردم   یبار کردم‌ همون  روزای ...

من 35، نزدیک 6سال میشه ازدواج کردم 4ساله اقدامم

دوسال اول پیشگیری میکردم فکر میکردم درجا میگیره😂😂😂 البته یه بارم باردار شدما یعنی بتام 90 شد بعد افتادم به خونریزی بتام اومد پایین، نمیدونم با لوله بسته چجوری گرفت...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...