2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من از امروز دیگه استرس گرفتم کاش یکی بلد بود قران باز کنه ببینه برامون چی درمیاد 😔😔😔 خیلی دوران ...

توكل كن به خدا بيا به نيتت فال شيخ بهايي گرفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم بایدیاداوری کنم اینبار خدایی نکرده نشه بعدعیدرفتم چیکارکنم؟؟امپول ازادسازی دیرتربزنم؟دعاکنیم ...

ایشالا که خدا دامن همه رو سبز کنه

توام نگران نباش هنوز وقت داری و سنتم کمه

ایشالا که این ماه مامان شدی

باشه راستی دستشویی فرنگی نمیتونم استفاده کنم اشکال نداره

نه عزيزم زينب جون هم استفاده نكرد فقط به خودت فشار نيار همين 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ایشالا که خدا دامن همه رو سبز کنه توام نگران نباش هنوز وقت داری و سنتم کمه ایشالا که این ماه مامان ...

ممنون عزیزم ازدعای خوبت ایشالله خداازدهنت بشنوه فقط گاه دلم میگیره میشینم گریه التماس خدا.ایشالله بزودی خودتم مامان شی گلم

باهاش   کورتازم کردی  یعنی؟..بدون اینکه  سقط کنی  ؟من  همش نگرانیم اینه که ...

اره دیگه من همش استرس داشتم که چرا من مگه چمه اما روتین کارشون بود برای پیدا کردن علت ناباروری که اصلا ربطی به اونم نداشت..مم همون روزم اومدم خونه کارامو کردم یک هفته بعدشم جواب و بردم دکتر گفت خانم هیچی نیست...شما ذخیره تخمدانیتون چند بوده

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام عزیزم منم دکتر عارفی بود ولی ازش اصلا راضی نبودم. خیلی خیلی بی توجه هستش و اصلا براش مریض مهم ن ...

میدونم  منم دقیقا همین مشکل و باهاش دارم  فک کن   دوکلام بهم نگفت   چرا میخام کورتازت کنم ..    فقط وایه مشکل ایمنی انعقادی پیششم .. میدونی که  الان دیگه باردارا رو قبول نمیکنه   اصلا  ..خیلی  حواس  نداره اصلان.    نصر  چندتا چند تا مریض  میرن اتاقش؟تو مشکل ایمنی انعقادی نداری؟ پیش عارفی چندتا جنین شد؟شوهرت سالمه  ؟ای کاش  هیچ وقت رزاقی   نمیرفت  خارج  خیلی خوب بود😭😭😭 نصر حواسش جم  هست؟ 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
سلام علیکم چطوری؟خوبی؟😍😍😍توچه خبر؟ قربونت برم نمیدونم چرااصلادست خودم نیست اخه هیچی نیست برعکس ع ...

سلام به روي ماهت ممنون خوبم خداروشكر 

ميدونم همش به خاطر داروهاست عوارضشونه 

ناد علي بخون آروم بشي 

شلغم بگير درست كن واسه سرماخوردگي عاليه يه زنگ بزن مركز ببين ميتوني دارو واسه گلوت بخوري  سوپ درست كن زود خوب ميشي ليموترش بريز تو آب گرم اونم بخور انشاالله زود خوب بشي مامانم 😍😍

۳روز دیگه مونده به ازمایش من شنبه ازمایش دارم برام دعا کنید...من حالت تهو اصلا ندارم ترشح زیاد ندارم اما سینه هام صفت شده درد میکنه...بیشترین علاعمم سینه هام تو این چند روز بزرگ شده...تو طول روز از ساعت ۵ التهاب زیر دل و کمرم میگیره ...یک مقدارم احساس حرارت البته گاهی اوقات 

نگران نباش ببين 

فدات بشم الهی  😔😘😘  این اون کورتاژ  نیست که لچه  سقط میکنن نه ؟ 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اره دیگه من همش استرس داشتم که چرا من مگه چمه اما روتین کارشون بود برای پیدا کردن علت ناباروری که اص ...

1ممیز ۲

سلام  تا جایی که من می دونم دکتر رزاق الان ایرانن

میخاد بره   دوباره  .. 

من انجام دادم عزیزم، البته هیسترو نشدما همزمان با لاپارا دکتر برام انجام داد، از بافت رحم نمونه میگیرن میدن آزمایشگاه که ببیننن طبیعیه یا نه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

نه بابا اون نیست😂😂😂😂😂😂😂نترس  وقتی هیستروت میکنن یکم از ترشح داخل رحمت و اینا میریزن تو یه ظرف کوچیک میگن کورتاژ ...نگران نباش اون کورتاژ بچه اصلا چیز دیگس این خیلی سادس و چیز مهمی نیست