2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دعام کن عزیزم ❤

بعد  کورتاژ   چند وقت بعد رفتی تو سیکل میکرو..  عفونت نگرفتی  بعدش؟این همون کورتاژی  که بچه رو سقط میکنن؟ ..  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من دقیقا بعد از پاکی انجام دادم حتما روز سیزده نیست که هر دکتری بسته به شرایط بیمارش تشخیص میده دکتر ...

دکترم عارفی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد انتقال چیا بخورم؟ چیکار کنم؟

مصرف مايعات رو ببر بالا نزار يبوست بشي   تو وعده غذاييت سبزي خوردن و كاهو روغن زيتون بخور صبحانتم كامل بخور خوراكي هاي نفخ دار زياد نخور  ميوه زياد استفاده كن چيزاي سنگين بلند نكن دولاراستم نشو بقيه كاراتو ميتوني انجام بدي روز قبل انتقال دو نوع غذا درست كن بزار يخچال كه روز اول كه مياي خونه راحت باشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام  دوستان من انتقال داشتم از روز نهم بیبی چکم مثبت میشه و هر روز پر رنگ تر امروز روز دوازده ...

سلام مبارکه عزیزم ان شاءالله بارداری 

چه علائمی داری چند تا انتقال دادی

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
پروانه   دکتر عارفی بهم گفته هییستروd&c   بشم  😭😭    موندم  اخه ...

خوب میخواد با هیسترو چسبندگی و پولیپت رو برطرف کنه خیلی هم خوبه چرا نگرانی.من که مشکلی نداشتم یه بار با دکتر رزاقی یه بارهم چند روز پیش رویان هیسترو شدم .خیالت از بابت رحم راحت میشه

خوب میخواد با هیسترو چسبندگی و پولیپت رو برطرف کنه خیلی هم خوبه چرا نگرانی.من که مشکلی نداشتم یه بار ...

هیسترو  d&c...  یعنی با کورتاژ 😔

بعد  کورتاژ   چند وقت بعد رفتی تو سیکل میکرو..  عفونت نگرفتی  بعدش؟این همون کورت ...

من نتونستم برم تو سیکل میکرو دکتر شوهرم نذاشت گفت دارو میدم به شوهرت طبیعی باردار میشی خدا لعنتش کنه الکی امیدوارمون کرد آخرم رفتیم میکرو یک سال بعدش

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
سلام  دوستان من انتقال داشتم از روز نهم بیبی چکم مثبت میشه و هر روز پر رنگ تر امروز روز دوازده ...

نه عزيزم مامان شدي مباركه 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من نتونستم برم تو سیکل میکرو دکتر شوهرم نذاشت گفت دارو میدم به شوهرت طبیعی باردار میشی خدا لعنتش کنه ...

عزیزممم😔

دقیقا مثل من که درد و ترشح داشتم مارو باید یکی دو رزو زودتر پانچ میکردن که ازاد نشن مراکز دولتی ا ...

خدانگذره اگه تقصیراونهاباشه اره خیلی بیشعورن بعضیاشون.هیچ به من ازمایش اینمی ننوشته بودن خودم رفتم بیرون گفتم نوشت وبعددیدم مشکل دارم

سلام مبارکه عزیزم ان شاءالله بارداری  چه علائمی داری چند تا انتقال دادی

ان شا الله خدا از دهنت بشنوه 

دو تا جنین انتقال دادن فقط کمی حالت تهوع دارم و رحمم تیر میکشه

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
مصرف مايعات رو ببر بالا نزار يبوست بشي   تو وعده غذاييت سبزي خوردن و كاهو روغن زيتون بخور ...

یه هفته ده روز میخوام مرخصی بگیرم خونه مامانم بمونم

هفته بعدشم که سرکار میرم

سویا چیه؟ میگن خوبه بعد انتقال

چطوری میخورن

سویا همونه که بر ماکارونی میریزن یا یه چیز دیگه

نه  نصر نوبت دارم ۱۱  ..  الان دکترم عارفیه اعتماد کنم  ؟  ..میدونی دکتر نص ...

ببين ميگن نصر اصلا ايمني انعقادي رو قبول نداره 

ولي عارفي قبول داره 

بعد انتقالت رو هم ميخواي بري نصر ؟ 

خب بهش ميگفتي من هنوز پريود نشدم چطور بيام هيسترو البته من خودم انجام ندادم ولي ميدونم دوستم چند روزبعد پاكي رفت 

ان شا الله خدا از دهنت بشنوه  دو تا جنین انتقال دادن فقط کمی حالت تهوع دارم و رحمم تیر میکشه

خداروشکر   انشالله به حق  پنج تن  مثبت بشی  بچتم صحیح و سالم  و صالح دنیا بیاد😘

هیسترو  d&c...  یعنی با کورتاژ 😔

منم انجام دادم تو رویان هیچی نبود عزیزم انقدر تایمش کوتاس..تازه دکتر بیهوشیت کلی میخندونتت 😁😁😁😁😁😅😅

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤