2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم دکتر من ۲/۵گفته هزینه انتقال و برا جنین فریز هم سه تومن میخاد خوبه حالا یدونس خخخ تعیین ج ...

۱ دونه جنین فقط ۳ میلیون می خواد بگیره؟؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینا فکت باید سر ساعت باشه؟ یا تا ۱ ساعت قابل جابجایه؟

من از کارشناس پرسیده بودم درمورد سرساعت چیزی نگفت فقط گفت تا ساعت ۱۰ صبح تزریق کن ولی بنظرم هر دارویی رو سعی کنی حدودا هرروز یه تایم استفاده کنی بهتره حالا یه روز هم کمی جابجا شد اشکالی نداره

مال من الان که هزینه انچنانی نداشتم تا بمونه هزینه انتقال برا بیمارستان چون هزینه پیجی دیم مال چهار ...

عزیزم چند تا بچه داری الان؟

حس میکنم یه دختر داشتی ک تعیین جنسیت کردی؟ درسته؟

الان یک جنین دختر و یه پسر داری؟

چرا دو تاشو انتقال نمیدی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه بابا بخیه نداره تو که بیهوشی سخت نیست فقط بعدش شاید دل و کمرت درد بگیره 

وای خدا من بعد تخمک کشیم هاپیر نشدم اصلا اما چون اندومتریوز بود تب ۱۰ روز حرارت شدید زیر دلم درد تا دستشویی دولا دولا میرفتم دیگه گریم درومده بود جالب اینجاست واسه پانکچرم ۱۰ روز تو جا خوابیدم گذرو زمانو حس نکردم حالا دیگه این چند روز داعون شدم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

کلا یه دونه جنین پسر دارم عزیز همونه فقط یکی دیگش موقع فریز از بین رفت 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دکتر کیه انقدر بی عقله بعد از فریز تا یک هفته نزدیکی نداشته باش عزیزم 

برا بچه دارشدنم مشکلی نداره؟میترسم ناقص کرده باشه دهانه رحممو...

من میگم شاید فریزش سطحش خیلی کم بوده که گفته اقدام کن ...وای خیلی نگرانم که چرافریزکرد

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه ها میشه راهنماییم کنین اخه من تازه عضو شدم خیلی سر در نمیارم میخاستم ببینم چطور در خواست دوستی میدین؟؟؟!!!

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
وا نه بابا منم فریز کردم باید فریز کنی وکرنه زخمت خطرناک میشه

اخه خیلیا میگن اگر بچه نداشته باشی نباید فریز کنی ممکنه به دهانه رحم اسیب بزنه چسبندگی دهانه رحم ایجاد میکنه ویا ممکنه تو بارداری باعث بشه طول سرویکسس کوتاه بشه ...یا خودفریز باعث کاذب شدن جواب پاپ اسمیربشه ...خلاصه کلی پشیمون شدم ازفریزکردن ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بچه ها میشه راهنماییم کنین اخه من تازه عضو شدم خیلی سر در نمیارم میخاستم ببینم چطور در خواست دوستی م ...

عزیزم بزن رو اسم کسی که میخوای درخواست بدی تو پروفایلش نوشته دعوت به دوستی اون بزن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اخه خیلیا میگن اگر بچه نداشته باشی نباید فریز کنی ممکنه به دهانه رحم اسیب بزنه چسبندگی دهانه رحم ایج ...

نه عزیزم خواهر من فریز کرد

طبیعی باردار شد

پسرشم ۲.۵ سالست

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نه عزیزم خواهر من فریز کرد طبیعی باردار شد پسرشم ۲.۵ سالست

وای امیدوارشدم ...همش حس میکنم ناقصم کرده  

@لیانا21   لیانا جون خوشحال میشم درخواست دوستیمو بپذیری دوستم 🤗🤗🤗

چشم عزيز دلم حتما❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله عزیزم😍دوست منم طبیعی باردار شد به لطف خدا 😍 انشالله که به مراد دلت میرسی😘

قربونت بشم انشاالله همه منتظرا 💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷