2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

سلام دوستان روز بخیر

ممنون میشم منو با دنیایی از سوالات راهنمایی کنید اطلاعات درمورد آی وی اف کمه 

ی دختر دارم خداروشکر برای فرزند دوم شوهرم اسپرم هاش ب زیر ۱میلیون رسیده و بعد ۴ماه مصرف دارو تغییری نکرد و دکتر آی وی اف روپیشنهاد کرده

بنظرتون هزینه اش در مراکز دولتی چقدره؟؟

فرداوقت دکتر در مرکز ناباروری داریم بنظرتون تا مرحله انتقال چند وقت زمان میبره ؟؟یعنی زود نوبت میدن یا میندازن واسه مثلا ۶ماه دیگ؟؟چون شوهرم اسپرماشدرحال هفت هستن

دوم اینکه داروهاش برای من مضره؟؟

احتمال منفی شدن انتقال زیاده؟؟؟

چون مطمئنم شوهرم دفعه دوم نمیاد 

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
عزیزم جواب آزمایشم منفی بود.خودم میدونستم ولی بازم رفتم باز منفی. زنگ زدم نوبت گرفتم برای اواخر اسف ...

میشه بگین هر دفعه هزینه اش چقدر میشه؟؟

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هااااا یافتممممم یافتمممم قل گم شدم پیدا شد خخخ😁😁بعد از اینکه دیروز مراجعه کردم مرگز ژنتی ...

به به، به سلامتی، گفتم اون قل هم پیدا میشه نگران نباش، گفتی جنیناتو از فریز دربیارن؟ 

شهناز اقا فرج الله رفتم نه گفت معلوم ني تو چي

تو چند هفته رفتي سمانه جون كه جنسيت رو نتونست بگه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وای جون به نینیات  اره بیا باهم‌جمعه بزاریم ایشالا مثبتیم  پس یادت نره هاااا بی بی بخر د ...

دارم بابا

دوتا هم دارم.شوهرم راست میره چپ میاد میگه حسی نداری که نشون دهنده بارداری باشه؟ چیزی حس نمیکنی؟ نی نی ها رو حس نمیکنس؟ تهوع نداری؟ بی بی چک کی نشون میده؟ 

خلاصه حسابی فکرش پیش بارداری های تو فیلماست.🤣🤣

خونمو تو شیشه کرده از بس هر روز میگه کی بی بی چک نشون میده؟ منم کم نمیارم میگم همون روز ۱۶ نشون میده.میخوام جمعه هم بدون اطلاعش بی بی چک بزنم.دیگه تا اون موقع اگه گرفته باشن نشون میده حتما

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام بچه هاخوبید؟؟عصربخیر.من برم بیرون بگردم؟میشه؟؟افتضاح دلم گرفته پوسیدم.میزنم زیرگریه هاا. سریع ...

من روز ۵ انتقالم با سوهر جان یه دوری تو شهر زدیم.تازه هر روز پیاده میرم تا اورژانس آمپولمو میزنم و بر میگردم.فکر نکنم اتفاقی پیش بیاد.نمیدونم چرا شما خودتون رو تو خونه محبوس کردین

من روز ۵ انتقالم با سوهر جان یه دوری تو شهر زدیم.تازه هر روز پیاده میرم تا اورژانس آمپولمو میزنم و ب ...

واقعا؟؟چقدرخوب.منوزندانی کردن اونجاازبس گفتن مواظب بش کاری نکن و...اینجام نمیزارن تکون بخورم.😫😫

پس منم یکم برم بیرون حال وهوام عوض بشه نمیدونی که چطوریهوقلبم گرفت

واقعا؟؟چقدرخوب.منوزندانی کردن اونجاازبس گفتن مواظب بش کاری نکن و...اینجام نمیزارن تکون بخورم.😫😫 پ ...

برو عزیزم.نگران نباش.فقط اگه با ماشین میری رو دست انداز ها آروم برین و اگه پیاده میری یواش برو و زودم برگرد

برو عزیزم.نگران نباش.فقط اگه با ماشین میری رو دست انداز ها آروم برین و اگه پیاده میری یواش برو و زود ...

چی بگم والا,موندم عروس کوچولوکه الان حامله اس میگه من نرفتم,موندم چیکارکنم.پووف سخته.فیلم دان کنم باتخمه😆😁

چه کارمیتونم بکنم.

عزيزم ناراحت نباش انشاالله سيكل بعدي  با اراده قوي تر اقدام كن توكل به خدا  مونا جون تو ...

ممنون عزیزم آره گلم هستم چشمم ترسیده راستش انقدر خونریزی داشتم اون دفعه دیوونم کرده بود واسه منم دوتا بلاست انتقال داده بودن گرید A ,زینب جون عقیده داشت باید دفعه بعد یکی انتقال بدم ،حالا ایشالله برم پیش نصر بینم چی میگه