2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
یکی جواب بده لطفا خودشو کشت با گریه😔

بله مشخص میشه.خدا دلشو آروم کنه.خدا کمکش کنه وطبیعی بارداربشه دلش شاد بشه

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مشخص میشه.خدا دلشو آروم کنه.خدا کمکش کنه وطبیعی بارداربشه دلش شاد بشه

الهی  آمین.

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
من یادم رفت بپرسم که هایپر شدم یا نه چون میگن تو سونو اخر معلوم میشه به من گفتن چون تعیین جنسیت هستی ...

هایپر که شدم حالا نه خیلی شدید 

ولی شکمم گندخ شد ۵کیلو چاق تر شدم کمرم خیلی درد می کرد 

چندتا تخمک داشتی؟ کلا یکم فاصله بیوفته خوبه که تخمدان اروم بشه یکم دارو ها از بدن بره بیرون 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر ۴ و ۶ اسفند ازمایش داده

انشاالله پنجشنبه برو آز  و با خبر خوب مياي پيشمون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله پنجشنبه برو آز  و با خبر خوب مياي پيشمون

لیانا امروز یکم بی حس شدم یه حال خاصی دارم نمی دونم جچوری بگم حال بد البته من تجربه بارداری دارم ولی نمی خوام تلقین کنم ایشالا هرچی خیره 

وای یعنی علایم بارداری داری؟؟؟میشه بگی چجوریه؟؟

خخخ نمی دونم چجوری بگم تو خودمه حسی بده فشارم یکم افتاد دراز کشیدم خوب شدم ولی حس رو نمی دونم چجوری بگم