2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
درد هم داشتی وقتی پریود میشیدی

نازی جان من تا پارسال برای اقدام بچه نمیدونستم اندو دارم 😶تو سونو فهمیدم اما لوله هام و تخمدونام خوب بودن رو یکیشه گفتم عمل کنید گفتن نه اول بچه بعد وقت زیاده برای عمل باهاش کاری نداریم چون ۴ سانته اما قبل پرییدم اره خواهر جان دوسه روز دردم میکیره اما بعد پریوود همون روز درد از بین میره دیگه دردی ندارم ..دقیقا علاعمت مثل خودم بوده منم ۶ انتقال کشت منو درد ۲ سه روز خوب شدم باز دیروزو امروز امونمو برید ۱۰ انتقالم از ۱۷ برج و حساب نکنی ببین مثبتی شک نکن ببینم سینه هات گنده شده من صفت شده

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزيزم خونريزيتم شايد به خاطر جفت پايين   بايد استراحت كني فقط داروهاتم به موقع استفاده كن

خداكنه جفتم پايين نباشه اونوقت حالا حالاها بايد دارز كش باشم😔الان شش روز استراحت مطلقم دارم ديوونه ميشم

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و خیلیای دیگه داشتیم عزیزم....  نگران نباش فقط استراحت کن انشالله به مرور رفع میشه....  ...

انشالله آنا جون، برام دعا كن🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

دوستان کسي بوده جنين سه روزه با گريد پايين انتقال داده باشه مثبت شده،؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

دخترا میگم من علایم پری دارم ها،مخصوصا پاهام یخ یخ شده گاهی لرز هم میگیرم صورتمم جوش زده زشت هم شدم گشنه و تشنه هم زیاد میشم ،صدای قار و قور زیر دلمم گاهی میاد میگم یعنی شما جای من بودید امید داشتین؟

نازی جان من تا پارسال برای اقدام بچه نمیدونستم اندو دارم 😶تو سونو فهمیدم اما لوله هام و تخمدونام خو ...

منکه سینه هام اصلا تغییری نکرده😐😐

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزدلم انشالله که اوکی باشه ، اللن ترشح زیاد دارم و به نظرم داره رنگی میشه ،حالا توکل به خدا ،میخوا ...

انشاالله كه مامان شدي عزيزم تا وقتي پريود نشي اميد هست 

انشاالله خدا دل همه منتظرارو به زودي شاد كنه 🌹🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله كه مامان شدي عزيزم تا وقتي پريود نشي اميد هست  انشاالله خدا دل همه منتظرارو به زودي ش ...

هوووم لیانای مهربونم اومد ،حالا برم دکتر میخنده بهم یعنی من کشتم دکترو ،دفعه قبل رفتم پیشش گفتم من دیگه دنبالش نمیرم من غلط کنم دیگه ، حالا این دفعه برم میخنده بهم 

انشاالله كه مامان شدي عزيزم تا وقتي پريود نشي اميد هست  انشاالله خدا دل همه منتظرارو به زودي ش ...

لیانا جون می دونم علائم مهم نیست ولی تو این راه یسری سوالا پیش میاد

من هر چند وقت خیلی ببخشید ترشح سفید دارم بعد بعضی اوقات تخمدانم تیر می کشه خوب میشم کمر درد میشم ولی یهو خوب خوب میشم از ناف به واژنمم امروز یبار تیر کشید ولی اصلا سینم حالتی نداره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چقدر خوب پس تخمک هات با کیفیت بودن دارو مگه چیا مصرف کردی انقدر زیاد جنین تشکیل شد

دكتر خيلي دارو كم واسم تحويز كرد براي پانكچر  ويتامين اي و زينك ميخوردم فقط 

پانكچر داروهامم النوا بود كه بايد يدونه تو بازو ميزدم  دوتا هم آزاد سازي سه چهار تا دونه هم آمپول تو شكم داشتم اسمشون رو يادم نيست بايد تو نسخه هام ببينم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷