2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام مامانای گل روزتون بخیر من امروز عین گربه رفتم زیر پتو و خدا خدا میکنم یه وقت پری نشم اخه امروز ...

عزیزم ناامید نشو..منم دقیقا یکی دو روز قبل موعد پریم دردپریودی اومد سراغم..خیلی هم شدید بود که تا صبح درست خوابم نبرد..توی روز هم بهتر شدم ولی بازم دردش بود کم و زیاد میشد!!

منم همش تند تند میرفتم دسشویی که یه وقت خبری نباشه😆😆😆

ان شالله این دردی که میگی علائم بارداریت باشه😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب.... نمیگه که گندکاریشو متوجه نشی اتفاقا برای ما که تخمکامون کمه تعداد خیییلی مهمه..چون بعدش معل ...

ممنون

اخه امروزم ترشح دارم

میگم بقیه روهم از دست ندم

اون سری هم برام تو سایز 16 پانکچر کردن که تخمک هام نابالغ بودن و 3 تا از 11 تا تخمک تشکیل شد

کلا بی دقتن

پرسیدم چیزی نمیگن میگه با تعداد چیکار داری مهم کیفیته،جواب درست و حسابی به ادم نمیدن که اخه سیکل م ...

دوز داروهات چقدر بود؟ 300 واحد میزدی در روز یا 225 واحد؟ احتما دوز دارو برای حجم تخمدانت زیاد بوده.

روز تخمک گذاری ربطی به طول سیکل نداره من همیشه تخمک گذاریم زوده 10-12 سیکل ولی سیکلام همیشه 31 روزه است. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
دوز داروهات چقدر بود؟ 300 واحد میزدی در روز یا 225 واحد؟ احتما دوز دارو برای حجم تخمدانت زیاد بوده. ...

روزی 3 تا امپول سینال اف میزدم-روزی یه دونه hmg که عضلانی بود-روزی یه دونه ستروتاید به بازو میزدم که اماده بود

سری قبل بهم کمتر داده بودن ولی این سری بیشتر دادن که فولیکول هام بیشتر شن 

اون سری منو باز سایز 16 پانکچر کردن ولی این سری که دیروز رفتم سایزش 18 بود که گفت دوشنبه بیا بر پانچ

اخه پس چرا میگن سیکلت دست ماست و امکان ازاد شدنشون نیست

دروغ میگن؟

عزیزم😄😄😄 منم تا حالا سر قضیه بچه دارنشدنم خیلی سوتی دادم..اینقد از این رنگپریدگی ها داشتم😅😅&nb ...

انشاءالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه..شما هم انشاءالله دوقلوهاتو بسلامتی بدنیابیاری ...و خدا هم این ملتی که هیچ درکی ندارن رو به راه راست هدایت کنه آمین

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
روزی 3 تا امپول سینال اف میزدم-روزی یه دونه hmg که عضلانی بود-روزی یه دونه ستروتاید به بازو میزدم که ...

معمولا سایز فولیها به 18و 19 که برسه سیکل رو میبندن سایز 18 خوب بوده برای بستن سیکل ولی 16 زوده

خیلی به این چیزا توجه نکن عزیزم 

من پانکچر اولم 14 تا فولیکول داشتم با سایز 18 و 19 که فقط 7 تا تخمک سالم بود ولی هر 7 تاش جنین شد تهش هم چیزی جز یک سقط و یک انتقال منفی گیرم نیومد ازشون

پانکچر دوم سیکل رو کوتاهتر کردن که تعداد تخمکا کم بشه کیفیت بره بالاتر  7 تا فولیکول داشتم که هر 7 تاش تخمک سالم بود ولی فقط سه تاش جنین شد 

الانم مرددم که بعد عید برم انتقال بدم یا اینکه باز برم سیکل پانکچر اصلا سردرگمم

کلا با اعداد ارقام خیلی کاری نداشته باش بعد اگه حتی به فرض محال اشتباهم بکنند ما نمیتونیم تصحیحش کنیم یا بهشون بقبولونیم که اشتباه کردند پس بسپار بخدا و به آخر داستان فکر کن فقط که یک بچه سالم نصیبت بشه بقیش حساب کتابهای ماهاست خودش باید بخاد 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
وای شد اونی که نباید میشد 😫😫😫از عصری کلی اعصابم خورده 😩😩امروز که دکتر اقصی رفته بودم  نگو ...

خوب دکتر زنانه. چیه مگه؟! من میرفتم برا انتقال همش دعا میکردم آشنا نبینم تو اتاق عمل. ولی دکتر زنان که اشکال نداره. الان همه دکترا فوق تخصص نازایی دارن. بی خیال بابا. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
یعنی الان دفعه دومته بزای میکرو؟

اره دیگه 

بر همین میترسم

اون سری از 11 تا تخمک فقط 3 تا جنین تشکیل شد که گفتن بقیه تخمک هات نابالغ بودن

اون سه تارم 3 روز بعد پانکچرم انتقال دادن که متاسفانه منفی شد

بر همینه که انقدر حساس شدم

یه بارم iui کردم که اون مثبت شد ولی بتام بالا نرفت

معمولا سایز فولیها به 18و 19 که برسه سیکل رو میبندن سایز 18 خوب بوده برای بستن سیکل ولی 16 زوده خیل ...

اره دیگه دیروز سایزشون 17  18 بود که همون دیشب امپول ازادسازی رو زدم

سری پیشم که 6 تا فولیکول داشتم که ازش 11 تا تخمک کشیدن و سه تا جنین تشکیل شد که گفتن نابالغ بوده تخمک ها

به نظرم همون سایز 16 بوده که نرسیده بر همین کم شدن جنین هام

که سه روز بعد انتقال دادم و منفی شد

واقعا خیلی حساس شدم

اون سری انقدر حساس نبودم

مونا جونم انشاالله خدا معجزه كرده و مامان شدي 😍😍😍 من دوستم بعد سقط پريودش سر وقت بود انشاال ...

عزیزدلم انشالله که اوکی باشه ، اللن ترشح زیاد دارم و به نظرم داره رنگی میشه ،حالا توکل به خدا ،میخواستم بی بی بگیرم ولی به دور از چشم شوهرم گناه داره هی امیدوارش کنم یه وقت نا امید بشه ،کار هردومون شیفتی هست و شیفتامون یکیه اینه که نمیتونم بخرم فعلا هرجا هم که میرم باهام میاد🤗🤗🤗تو فکر اینم چطوری یواشکی بخرم 🤗🤗🤗

انشاءالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه..شما هم انشاءالله دوقلوهاتو بسلامتی بدنیابیاری ...و خدا هم این ملت ...

الهی آمییین😌

ما بعد که باردار شدیم هر چی قرص و دارو گیاهی و شیمیایی بود رو انداختم دور..تمام آزمایشا و سونو ها رو تو کیف رمزدار گذاشتیم😐

الانم آمپولا و داروهایی که دارم استفاده میکنم توی هفتا سوراخ قایم کردیم..صبح تا صبح شوهرم میره آمپولایی که باید توی روز بزنم رو در میاره دوباره بقیه رو قایم میکنه تو همون هفتا سوراخ😅😅

یعنی طلاهامم اینجوری قایم نمیکنم که اینا رو قایم کردم

هر کی میاد خونمون اصلا چیزی به اسم حریم شخصی نمیشناسن یکیش خواهرشوهرمه که یکی یکی کابینتای خونه و کمدای اتاقا رو بررسی میکنن..فکر کن به بهونه های الکی مثلا دنبال جورابه میره توی لباس زیرامم میگرده

شوهرم میگه آدم مریض دوربرمون زیاده باید حواسمون جمع کنیم سوتی ندیم

نمیدونم چی بهشون میرسه از کار ما سردربیارن.تا الان شک کردن بهمون ولی نتونستن چیزی رو ثابت کنن..میدونم بیچاره ها خیلی تو فشارن😂😂😂😂

خداشفاشون بده

کاش دکترت رو تغییر میدادی... البته ناامید نباش..ان شالله خیلی زود نتیجه بگیری

این بیمارستان فقط 3 تا دکتر داره که باهم و مثل هم کار میکنن

خواستم این سری برم بیمارستان شریعتی

گفتن اونجا دقیقترن

دیگه بعدش پشیمون شدم 

گفتم با اینجا اشنا هستم ولش کن

اونم اشتباه کردم

دیگه خدا باید بخواد

اینم شانس منه