2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چند ۵روز قبل انتقال میزدم تا الان ۱۰ انتقالم ۱۱ انتقالم اما یه دونه تو برگم نوشته در صورت دیدن ...

ممنون جانم، ان شاالله با نتیجه ی مثبتون خوش خبر باشبد و این سختی‌ها و دردهارو فراموش کنید

اره تاثیرش میگن بهتره ولی به سختی پیدا میشه من که میخوام نتونستم پیدا کنم

سوپر فکت میزنم انگاری رحم و تخمدانم درد میگیره تیر میکشه طبیعیه؟ بعدش بازم دارو دارم؟

خدایا شکرت
ای وای سحرجون کار شما که واقعا خیلی سخته ...خواهرشوهرای من عید به عید میان خونم دوری و دوستی انصافا ...

چی بگم آبجی😞..اگه کمکم نمیکردن زبونم دراز بود..ولی چون یه وقتایی میان خونمو مرتب میکنن و آشپزی میکنن منم شرمم میاد چیزی بگم..مجبورم تحمل کنم

کیف رمزدارم اگه ولشون کنی اینقد باهاش ور میرن که بازش میکنن😂😂😂😂

سوپر فکت میزنم انگاری رحم و تخمدانم درد میگیره تیر میکشه طبیعیه؟ بعدش بازم دارو دارم؟

من درد ندارم ولی خب اینا همش هورمونی هستن و رو بدن هرکس یه جور جواب میده اگه دردت کمه که تحمل کن ولی اگه زیاد شد به دکترت بگو،،  تو سيكل پانکچر هستی؟  اگه تو سيكل پانکچری برای من که اینطوری هست که از ۱۴ روز بعد عز مصرف سوپرفکت تا خط ۵۰ سرنگ رفتم سونو و از روز ۱۵ سوپرفکت شد تا خط ۲۰ سرنگ و همزمان آمپول اج ام جی و آمپول گونال روزی یه دونه البته اگه گونال پیدا نشد بجاش آمپول سینال اف میدن