2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
چیزای گرم بخور..من  سیاه دونه و عسل میخوردم میومد.ولی از یه طرفم میترسیدم باردار باشم  حو ...

ممنون عزبزم شما بارداری؟؟؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
بچه ها من۲روز دیگه موعد پریمه.ولی هیچ آثاری ازش نیست.اصلا نمیخوام عقب بیفته.چون این ماه انتقال دارم. ...

منم یادمه ماهی که قرار بود  آی وی اف کنیم.پریودیم بازی در اورد.کمی عقب افتاد..ولی اینقد داروی گرم خوردم که پنج روزه پاک شدم

راستی اگرم یه وقت افتاد بعد عید زیاد غصه نخور در عوضش دیدو بازدیداتو و گشت و گزارات رو میری😀

آخه دوره بعد انتقال روحیه قوی میخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم..ان شالله شما هم خیلی زود باردار بشی😍

فدات عزیزم.ممنونم.خدا حفظ کنه نی نی های نازتو.مشکلتون چی بود؟من فقط تنبلی تخمدان دارم و۱۰ساله نابارورم.بنظرت احتمال موفقیت داره.فقط۳تا جنین گریدaوbدارم.ضخامتت چند بود موقع انتقال؟!

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
منم یادمه ماهی که قرار بود  آی وی اف کنیم.پریودیم بازی در اورد.کمی عقب افتاد..ولی اینقد داروی گ ...

ای خواهر اونقد دلم پر درده و تعجیل دارم واسه انتقال.اصن میخوام به همون بهدنه استراحت کنمو هیجا نرم.با بچه هام خوشترم

گريداش گفت سي وبي هست 

عزیزم خودتو بسپار به خدا ....میدونم الان حست منفی هست وناراحتی اما بدون بدون اذن خدا برگی از درخت نمیفته.....اگر خدا بخاد با همین 5تا جنین ایشالا مامان دوقلوها میشی....قران بخون ودوباره بهش توکل کن تا اروم بشی......روسیاهی هم نداره چون دست من و شما نیست دست کسی هست که ماهارو افریده.....بحق بانوی دوعالم حضرت زهرا که باهمین جنینها دامنت سبز بشه.....گلم میتونم بپرسم مشکلتون چی بوده که میکرو کردین؟علت کم تشکیل شدن جنین رو نگفتن؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خوشم میاد شوهرت بهش برنمیخوره😂😂😂 تازه با شک میگه فکر نمیکنم😕 من مادر شوهرم که میاد خونمون عین ب ...

عزیزم

اره اخه شوهرم حساس تا میگم شکم شل شد میگه بریم سونو

عزیزم

ما دیشب اعلام کردیم

منم از دیشب استرسی🤣

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بله چهارشنبه دادم بتام یک بود داروهامو قطع کردم اما هنوز پریود نشدم امروز یه لک دیدم

عزیزم از ته قلبم آرزو میکنم که این ماه یه تپلشو خدا بهت بده بچسبه به شکمت ❤❤❤❤❤❤❤صبر اوج احترام به حکمت خداست

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم دو تا انتقال دادن من از روز دهم ب لکه بینی افتادم،اول قهوه ایی بود بعد کم کم پررنگتر شد دیگه ا ...

عزیزم وقت پریود من ۲۷ یعنی فرداس اما ازمایشم ۳ اسفند چرا شما که فردا موعدت بوده امروز ازمایش دادی برو یکبار دیگه ام بده به دلم افتاده بارداری خیلیا بودن با وجود پریود حامله هم بودن

فدات عزیزم.ممنونم.خدا حفظ کنه نی نی های نازتو.مشکلتون چی بود؟من فقط تنبلی تخمدان دارم و۱۰ساله نابارو ...

من ذخیره تخمکیم پایینه..و شوهرم اسپرمش ضعیف بود.برای ما هم سه تا جنین شددوتاa  یهb

که اول خواستیم فقط دوتا بزاریم ولی خودمون گفتیم همون سه تاش رو انتقال بدن

ان شالله تو هم انتقال میدی و میگیره برات😍😍

ولی از همین اول کاری نگرانی های بی مورد رو کنار بزار و خودتو بسپار به خدا

ای خواهر اونقد دلم پر درده و تعجیل دارم واسه انتقال.اصن میخوام به همون بهدنه استراحت کنمو هیجا نرم.ب ...

راستی چرا همون ماه پانکچر انتقال ندادی؟

هایپر شدی!!؟

من ضخامت رحمم رو نمیدونستم..یعنی از این ضخامته چیزی سردرنمیوردم.دکترم هر وقت سونوم میکرد فقط میگفت تعداد تخمکات خیییلی کمه

بچه ها کسی نیست جواب منو بده من چند روز پیش ۶ تا فولیکول داشتم ولی امروز تو سونو گفت سه تا داری ...

شما کست تخمدانی یا اندمتریوز دارید؟؟؟اون باعث آب کردن فولیا میشه من برای ای یو ای همینجوری شدم که سیکلم کنسل و یک راست میکرو شدم