2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
وااای سارا جون اینکه خودم به خودم بزنم در مخیلمم نمیگنجه😀

منم اول میترسیدم ولی دیگه اخراش میرفتم جلو آینه پروژسترونمم خودم میزدم 😄 دیگه ترسم ریخته.جراحی هم میتونم انجام بدم 😹

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم ممنون از جوابت واینکه بچه اولتونم با ای وی اف باردارشدین یا نه طبیعی بوده اخه یه جا خوندم ...

خواهش می کنم نه طبیعی بوده اولین بارمه ای وی اف کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اول میترسیدم ولی دیگه اخراش میرفتم جلو آینه پروژسترونمم خودم میزدم 😄 دیگه ترسم ریخته.جراحی هم م ...

🤣🤣🤣🤣🤣

والا من شوهرم پروژسترون رو میبینه کم مونده که سکته رو بزنه دیگه چه برسه به اینکه بخواد بزاره خودم تزریق کنم یا خودش تزریق کنه.استدلالش هم اینه این دیگه زیر جلدی نیست که راحت بتونی خودت تزریق کنی عضلانیه اگه یه اشتباه کوچیک کنی ممکنه اتفاقی برات پیش بیاد و چیزیت بشه.خلاصه اینکه هر روز باهم پیاده میریم اورژانس نزدیک خونمون برا تزریق و برمیگردیم 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام عزیزم روز شمام مبارک  هیچی والا حسی ندارم🙄🙄🙄 تو چی؟

من حس بارداری نه ندارم ولی زیردلم دردمیکنه ازوقتی حموم رفتم ازصبح بلندشدم معده امم گرفته بودشبیه پریود,نمیدونم.اح بیخیال خداهرچی بخوا،دهمونه.توخودت غذامیزاری؟؟

عزيزم الان حالت بهتره پودر پروتئين پيدا كردي ؟

اصلا داره حالم بدتر ميشه دارم روز هزار بار آرزوي مرگ ميکنم پودر پروتين کجا بخرم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام کسی من مثل من بوده توروخدا جوابمو بده چن وقت پیش انتقال داشتم مثبت شد اما یکدفعه بتام اومد پایین

دلیلش جیبود بچه هاااااا دارم دق میکنم بخدااا از غشه داغون کردم خودمو من

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
اصلا داره حالم بدتر ميشه دارم روز هزار بار آرزوي مرگ ميکنم پودر پروتين کجا بخرم

ببین دکتر خودت رو ولش کن پاشو برو بیمارستان ارش.بگو پانکچر شدم خیلی اذیتم.تو رویان بعد از پانکچر به ما گفتن اگه حالتون خیلب بد بود و روز تعطیل هم بود پاشین برین بیمارستان آرش

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.