2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
نمیدونم چراولی درمودخودم هیچ باورنمیکنم مثبت شه باورکن فکرمیکنم جواب ازمایشومیدن دستم منفی .تیرمیکشه ...

وااا نبابا این چه حرفیه 

تو استراحت می کنی من که خیلی دراز نکشیدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا چه بد مرکز انجام دادی؟ ببین از تو نت تلفن ابن سینا رو بگیر بهد از قسمت پاسخگویی بگو پانکچر شدم ...

باشه عزيزم ممنونم ي سوال چند تا تخمک داشتي هايپر شدي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
وااا نبابا این چه حرفیه  تو استراحت می کنی من که خیلی دراز نکشیدم

اره درازکشیدم ازترسم.ولی همش الکیه.😑😑

توکارخوبی میکنی گلم.ادامه بده کارتو.منم میشینم اینهاولی امروز دیگه طاقت نیاوردم گربموبغلش کردم.😜

اره درازکشیدم ازترسم.ولی همش الکیه.😑😑 توکارخوبی میکنی گلم.ادامه بده کارتو.منم میشینم اینهاولی امر ...

گربه داری؟ اخههه

اره بابا خسته میشم 

صبحا که مامانم پا میشه دخترم می خواد بره مدرسه ولی خودمم بیدار میشم موهاشو می بندم راهیش می کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
۲۵ تا عزیزمم 

من 34داشتم کاش 10تا داشتم اين بلاها سرم نميومد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اره درازکشیدم ازترسم.ولی همش الکیه.😑😑 توکارخوبی میکنی گلم.ادامه بده کارتو.منم میشینم اینهاولی امر ...

زير شکم وختي درد کنه حامله اي مامانم ميگه

گربه داری؟ اخههه اره بابا خسته میشم  صبحا که مامانم پا میشه دخترم می خواد بره مدرسه ولی خودمم ...

منم دراین حداره فعالیت دارم دیشبم که عروسی بودم هنوزیکیم داریم 

اره اینقده نازه دخمله حامله اس گردالوشده شکمش دستموگذاشتم شکمش همرودعاکردم

چندتا جنین داری؟ من دوز داروهامو دکترم کم داد 

جنين شنبه مشخص ميشه ...داروهات چي بود؟ 

تارا سلام خوبي؟ چيكارا ميكني؟ شما ميدوني چرا دكتر زرناني با مُهر دكتر صاغر تهراني ويزيت ميكنه ازمايش ...

عزیزم دفعه قبل من و شملا با هم انتقال دادیم تابستون منفی شدیم دوتامون من ۲۰ روز پیشم انتقال ادم و دوباره منفی شدم 

ستروتاید گونال یکی دیگه داشتم اصلا یادم نمیاد چی بود 

من جز گونال هيچي نزدم