2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
با اینکه دوقلو بودی بتات ۴ بود ؟  بین خودمون باشه فردا ۷ انتقالمه می خوام بی بی بزنم البته من ...

نه منظورش این بود روز 4 بی بی چکش مثبت شده من یادمه گفت هاله انداخته

خیلی عجولیا دختر از منم بیشتر😅😅😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام منم روز شش انتقالم.علایم داری شما؟من زیرشکمم دردمیکنه.من کلایک جنین داشتم

من میگم هم مامان ماهک هم شما بارداری😎😎😎

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطوری بودم یدونه شیاف بیزاکودیل گذاشتم 

سه تا گذاشتم ديروز تا الان زور بهم ميزنه حالمو بد ميکنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
با اینکه دوقلو بودی بتات ۴ بود ؟  بین خودمون باشه فردا ۷ انتقالمه می خوام بی بی بزنم البته من ...

نه نزني ها بعد انقدر سختي ميخاي خودتو نااميد کني

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
😒😒😒 خیلی دیر میگذره

روز 12بزن بنظرم خودتو سرگرم ي چيزي کن

حتي تو بارداري هم مثل جوش بود؟؟ يعني ميخوام بپرسم اصلا سايزش هيچ فرقي نكرده بود؟

چرا یکم اولش بزرگ شده بود امو دیگه تا اخرش چیزی نشد منتها زایمان که میکنی قدرت خدا یهو سنگین میشه و بزرگ 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
اره دیگه یبوست خیلیی بده  حتما حالت بد شد بگو به دکترت

دکترم بهم حرف بد ميزنه باهام بداخلاقي ميکنه گفت هر وخت نتونسي نفس بکشي بيا

اره دقیقامنم حس میکنم اون مثبت میشه ولی خودم نه😐 ماباهم تویه روزانتقال دادیم ایشالله یه بارداری بی ...

خدا از دهنت بشندوه ولی در مورد خودت چرا این فکر و می کنی 😡😡😡حتمااا مامان شدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکترم بهم حرف بد ميزنه باهام بداخلاقي ميکنه گفت هر وخت نتونسي نفس بکشي بيا

واااا چه بد مرکز انجام دادی؟ ببین از تو نت تلفن ابن سینا رو بگیر بهد از قسمت پاسخگویی بگو پانکچر شدم نگو از جایه دیگه ببین چی میگه بهت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا از دهنت بشندوه ولی در مورد خودت چرا این فکر و می کنی 😡😡😡حتمااا مامان شدی 

نمیدونم چراولی درمودخودم هیچ باورنمیکنم مثبت شه باورکن فکرمیکنم جواب ازمایشومیدن دستم منفی .تیرمیکشه زیرشکمم میگم لابدکیست شدم.