2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
من لوله هام بستست ... آخی چه اسمی، پتیبل، تو کارتون مهاجران بود😍😍😍

چرا لاپرا نمیکنی منم می‌خوام برم عکس رنگی بندازم این ماه . کاربری قبلیم تعلیق شد بی دلیل کلیییی دوست داشتم اونجا ،😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زوده بعضیا تازه از ۷ هفته به بعد علائم دارن

کلافه شدم چرا هیچیم نیست...گاهی کمرم یه کوچولو درد میگیره فقط

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام. نه، خیلی زوده. اونایی هم که به این زودی میبینی حالت تهوع دارن بخاطر داروهاس.

واقعا؟؟ این هفته دونه داره دیر میگذره...خیلی هیجان دارم ولی خیلیم کلافم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کلافه شدم چرا هیچیم نیست...گاهی کمرم یه کوچولو درد میگیره فقط

من روز ۴ یا ۵ م اصلا حسی ندارم خیلی ببخشید جز ترشح 

به اینا نیست اصلا من سر دوتا بارداریام لک لانه گزینیم نداشتم ولی سر دومی از ۶ هفته حالت تهوعم شروع شد ولی سر اولیرهیچی

نگران نباش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من یبار روز دوم انتقال یبار هم امشب درد زیر دل شدید داشتم.حس پریودی هم دارم که البته چیز عجیبی نیست ...

دلااااراااام خدا خودش شاهده چ جوري دعا كردم واسه خبر خوش مثبت شدنت، التمااااس دعا دوست گلم🌹🌹

...

یه سوال دارم.من رفتم درمونگاه آمپول رو تزریق کنم اما انگار اون پرستار بنده خدا یکم ازش پیشش ریخت هر چند من نمیدونم دقیقا چقد ریخت حالا بنده خدا خیلی نگران بود میگفت چون آی وی افی هستی میترسم زنگ زد به ماما گفت اشکال نداره برا احتیاط یدونه شیاف پروژسترون استفاده کنه

اومدم خونه یدونه شیاف گذاشتم. بنظرتون لازم بود؟ بعد یدونه شیاف دیگه کامل جبران میکنه اون مقداری که ریخته بود رو؟ 

@مرضی96      

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
دلااااراااام خدا خودش شاهده چ جوري دعا كردم واسه خبر خوش مثبت شدنت، التمااااس دعا دوست گلم🌹🌹

ممنون محیای عزیزم😍😍😘😘 ان شاالله یروز بیای اینجا خبر بارداریت رو بدی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ای جوتمم مبارکهههه نی نی نازتو شیر دادی برای همه ماها دعا کن عزیزممم

سلامت باشی عزیزم اگر قابل باشم حتما دعاگوهستم گلم🙏🏻🌹 

ماهک جون شما برام اشنا هستی تاپیک اقدامی نبودی اون زمانای قدیم ؟؟ مونیک یا بهشت برین رو یادته ؟ یه پیشوک هم داشتیم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
زینبی جون تبریک میگم قدم نورسیده😍ان شاءالله خدابرای هم حفظتون کنه🙏🏻❤شیردادنی برای ماهم دعاکن😊 ر ...

نه عزیزم اینطور نیست بستگی به خوده فرد داره !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

@مرجانوآسمان    

عزیزم آمپول پرولوتون رو از چه زمانی براتون تجویز کردن؟

به نظرتون الان که تازه وارد هفته یازدهم شدم به دکترم پیشنهاد بدم؟

بخاطر جفت سرراهی لکه بینی دارم و دو تا شیاف سیکلوژست استفاده میکنم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
کسی نیس در اینمورد تجربه ای داشته باشه؟

ملیکا جون دکتر طب سنتی به من اثلق داده بود که همزمان با اوابوست مصرف میکردم ولی به دکترهای رویان نگفتم میرم طب سنتی ولی دکتر طب سنتی به من گفت هردارویی داری به من بگو من خودم میدونم با داروهایی که میدم تداخل داره یا نه.

نه عزیزم دیگه فعلا کاری ندارم بیام، بعداز عید یه ویزیت برم پیش نصر ببینم چی میگه شوهرم اصرار داره ی ...

راست میگه شوهرت،،سه روزه انتقال بده خدا روچه دیدی انشالله که مامان میشی

نه عزیزم شوهرم ازمایش داره ۲۹همین ماه،،بقیه ازمایشا رو هم باید انجام بدم بعداز عید جوابشونو ببرم ببینم دکتر چی میگه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏