2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684504 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله هرجا که میری نتیجه بگیری عزیزم😙😙😙 منم میگم بعداز عید برم ویزیت بشم ببینم چی میگه چون تا ...

مرسی عزیزم همچنین برای خودت انشاءالله...

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خب از همون اول بگن رحم اجاره ای چرا اذیت می کنن من رفتم دکتر طب سنتی بهم گفته رحمت سرده واسه همین هر ...

بهار جون دکتر طب سنتی گفت چیا بخوری ؟؟؟چون منم رحمم سرده 🙁🙁🙁شروع کردی برای سیکل جدید؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام بچه هاا خوبین؟

چه خبر؟ مامانای جدید نینی شون مبارکشون باشه انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلشون

کسی میدونه موقع انتقال ضخامت رحم چقد باید باشه؟ روز چند پری جنین انتقال میدن؟

من روز 12 ضخامت 7.4 بور روز 14، 7.8 شد الان باز استرادیولو کرم استرومارین داده واسم شنبه باز برم واسه سونو

نمیدونم چرا زیاد نمیشه   

مامانی؟؟ همه بودو نبودم..دورت بگردم..زود بیا تو دلم که بد جور منتظرتیم.. خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون،خونه مارو هم نذار سوتو کور بمونه..میشه واسه شاد شدن دل همه مامانای منتظر صلوات بفرستین
انقباض داشتین که ایزوپرین میخوردین؟

هم انقباض هم دهانه رحمم درد و فشار داشت هم درد زیر دل 

به خاطر این مشکلات رفتم دکتر ایزوپرین داد 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ممنون عزیزم. توکلم به خداست و گرنه دیگه طاقت ندارم. ایزوپرین به خاطر همین پایین بودن جفت داده بودن؟ ...

ایزوپرین برای دردای پریودی  داد و جلوگیری از زایمان زودرس 

اره خیلی سخت بود  هم افسردگی گرقتم اعصابم داغون بود هم پهلو درد گرفتم عضلاتم ضعیف شده کلا  

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اینطوری نگو گلم..قطعا لایق مادری هستی.. من هنوز یادمه اونموقع ک.مثبت شده بودی چقد برات خوشحال ...

سلامت باشی عزیزم انسالله با دعاهای شما عزیزان🙏🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بهار جون دکتر طب سنتی گفت چیا بخوری ؟؟؟چون منم رحمم سرده 🙁🙁🙁شروع کردی برای سیکل جدید؟؟

نه فعلا دارم طب سنتیو انجام میدم بهم بر اساس طبمون دمنوش داده هم من هم شوهرم باید تا 15 روز بخوریم واسه من دوگانه طبعم واسه شوهرم سه گانه این 15 روز تموم شد دلروهای دیگمون شروع میشه بهم یه بسته قرص واژینال داده واسه رحم یه یسته قرص دیگه ااده واسه تقویت رحم وتخمدان یه چند بسته جوشونده جدا داده واسهذآرامش اعصاب و نگهداری جنین به شوهرم کلی عرقیجاتو قرص دمنوش داده دو بسته هم قرص داده واسه لاغری بهمون. ونفری دوتا روغنم بهمون داده به من واسه سینه چون فیبروکیستیکه و به شوهرم واسه واریکوسلش خدا عاقبتمونو بخیر کنه 😁😁

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام بچه ها بازم دلم گرفت برای شمام درددل نکنم چه کنم ،امشب تلویزیون خانه سالمندان رو میداد همسرم با ...

عزیزم دقیقا همدردیم بخدا اینقد توتنهایی گریه میکنم که چشمام ضعیف شده هرچند باگریه چیزی درست نمیشه ولی حداقل سبک میشم،،،انشالله خدا خودش نظری کنه بهمون 

وشادمون کنه😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خودمم همش همینو میگم به خودم😍😍😍😍 امیدوارم همینطور باشه واقعا.اگرم نباشم هم باز شکر.حداقل ۱۵ روز ...

عه چه جالب

میخاستم اسمتو صدا بزنم ببینم بالاخره با اون همه ماجرایی که داشتی بالاخره انتقالت برای کی میشه😅

ان شالله نینیهات سففففففت چسبیدن😍😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️