2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
چ خوب. کلی نی نی داری پس. ان شاالله ب خوبی انتقال بدی عزیزم.

قربونت مهربونم 💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
از خونریزی خیلی میترسم. دارو فقط شیاف سیکلوژست داده. یه جا نوشته بودن قرص داده دکترشون؟ نمیدونم واقع ...

عزیزم نگران نباش منم جفتم پایین بود دوقلو داشتم 

استراحت مطلق بودم تا اخر 

دارو هم ایزوپرین داشتم روزی ۳ تا 

پرولوتون هفته ای یه دونه 

شیاف روزی دوتا 

خدا کمک کرد و تا اخر هم رسوند هفته ۳۸ زایمان کردم 

خدا بزرگه کمکت میکنه توکل به خودش  

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم 💓💓 دفتر چه قبول ميكنن يا  همينطوري برم  بعد دكترتون جوابش رو قبول داشت آخه ...

دفترچه قبول میکنه بله دکترم قبول کرد چرا قبول نکنه اتفاقا سازمان انتقال خون دقیقه

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم نگران نباش منم جفتم پایین بود دوقلو داشتم  استراحت مطلق بودم تا اخر  دارو هم ایزوپ ...

سلام عروسك جون دوقلوهات خوبن خداروشكر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم نگران نباش منم جفتم پایین بود دوقلو داشتم  استراحت مطلق بودم تا اخر  دارو هم ایزوپ ...

عروسک جون من خیلی کنجکاوم علاعمت از روز ۶ انتقال چی بود ریز تا درشتش چجوری بهت اگاه شد بارداری دردای زیر دلت و کمرت چجوری بود

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دفترچه قبول میکنه بله دکترم قبول کرد چرا قبول نکنه اتفاقا سازمان انتقال خون دقیقه

مررررسي عزيزم لطف كردي 

انقدر كه همش ميگن اينجا برو اونجا نرو دكترا كارشونه

شماره بیمارستان بهمن رو دارید؟؟؟

سلام عروسك جون دوقلوهات خوبن خداروشكر 

سلام گلم . خدا راشکر 😍😍

از صبح دهنشون بازِ گریه میکنن تا شب 🤪😅

دیگه فراموش میکنم غذا بخورم 

میارم بخورم چند ساعت میگذره یادم میوفته نخوردم 😁

خدا نصیب کنه ارزومندان رو بحق حضرت زهرا ❤❤

مررررسي عزيزم لطف كردي  انقدر كه همش ميگن اينجا برو اونجا نرو دكترا كارشونه

بعضی هاشون با جاهای خاصی قرارداد دارن و درصد میگیرن برای همین تاکید میکنن کجا بری

دکتر من خداروشکر خیلی دلسوز و مهربونه هر جا که قیمت هرچی واسم مناسب تر باشه پیشنهاد میده

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من  یه جواب ازمایش اشتباه فرستاد نیلو تو توانیر...ببین مترو جهاد پیاده شو تا توانیر راهی نیست ب ...

عزيزم منظورت اينه برم دي ؟

عروسک جون من خیلی کنجکاوم علاعمت از روز ۶ انتقال چی بود ریز تا درشتش چجوری بهت اگاه شد بارداری دردای ...

من از همون روزای اول درد شدید پریود داشتم تا اخر بارداریم 😁

روزای اولم تا هفته اول پاهام خیلی درد میکرد هفته دوم دیگه دو شب بود خیلی کمر درد داشتم بعدش هم درد زیر دلم  بود که همه اش خودمو چک میکردم ببینم پریودم یانه نه 

عزيزم منظورت اينه برم دي ؟

نه عزیز میگم مترو جهاد پیاده شو تا بیمارستان دی راهی نیست یکم برو بالاتر کنار بیمارستان دی یه خیابون سر بالاس روبروی ازمایشگاهم یه پارکه تو خود بیمارستان نیست تو یه خیابون

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤