2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046556 بازدید | 684527 پست
از قبل از انتقال تا بعدش هفته ۶ یا ۷ هر دو روز یکبار یه ۱۰۰۰ میخوردم. بعدش آزمایش دادم خیلی اوم ...

مرسی مامان خانوم لطف کردین ..نگرانیم برطرف شد ..منم کمبودش دارم ..روزی یدونه  بهم داده 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خیلی سخته مخصوصا هفته دوم نکران نباش همه چی عالیه و چسبیده به دلت ۸ماه دیگه ایشالله تو بغلت

ایشالا عزیزمم ولی من بی بی چک خریدم از ۸و ۹ انتقال بزنم🤣🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش ميكنم  ٨تا دارم دكتر گفت ارديبهشت بيا

دوستان کمک حالم خيلي بده دارم ميميرم دکترم جواب نميده 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
قربونت، ممنون راستش دی اف ای تا حالا نداده ولی بقیه چیزاش رو دکتر گفت برای میکرو قابل قبوله، موندم ...

تو ازمایش عدد مورفو رو چند زده؟

عجیبه دی اف ای ننوشته...خودت برو بده حداقل بدونی ...الانم بدی بد نیست

من مورفو همسرم یک بود رفتم دکتر گفت بیا میکرو ...خودم چون نمیخاستم شانسم کم بشه شوهرمو بردم ازمایش دی اف ای داد بالا بود ۳۶...دکتر گفت ۳۶بالاست میکرو نمیشه ...بهم گفت درمانم نداره برو اهدایی ...دیگه بارعایت رژیم بیست روز بعد همون ازمایشگاه تکرارکردم شد۲۷ ولی دیگه رغبت نکردم برم پیش دکتر....من شیرازم قصددارم انشالا بیام دکتر نصر ...۲۷سالمه...هشت ماه اقدامم هنوزم میکرو نکردم ...شکست میکرو خیلی اوقات بعلت دی اف ای میتونه باشه ...الانم اگر خیلی از پانکچر نگذشته ..بدید حساب میاد دستتون ...دکتراتا سه بار میکرو منفی نشه نمیگن بدید اما اگر خودت بدی دقتشون رو میبرن بالا

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
قربونت، ممنون راستش دی اف ای تا حالا نداده ولی بقیه چیزاش رو دکتر گفت برای میکرو قابل قبوله، موندم ...

فک کن اگر همسر من دی اف ای نداده بود دکتر لابد دوسه باری میکرو میکرد برامون دراخر میگفت دی اف ای بالاست ....چون بهم گفت هفته بعدبیا تو سیکل ...فردا که من دی اف ای براش بردم گفت نمیشه میکرو کنی 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

دخترا به نظرتون دکتر نصر کارش بهتره یا دکتر طرازی

بعلت مورفو یک ودی اف ای ۳۶قرار میکرو کنم 

میتونم پزشک خودم دکترنصر باشه پزشک همسرم دکتر جنتی؟

یا اگر برم دکتر نصر اورولوژیست جدا داره 

چون میخام هرجورشده پزشک همسرم دکترجنتی باشه

لطفا منو راهنمایی کنید ....چون ازشیراز قرار اینهمه راه بیام حداقل اطلاعاتم یکم بالا بره که بتونم تصمیم بگیرم....

مرسی گلم .دکتر از روز اول پریود بهم روزی یه 1000 داده. گفتم بعد انتقال چیکار کنم .گفت تا هروقت داشتی ...

راستش عزیزم من اسید فولیک اینا نداشتم از قبل میکرو بهم گفته بودن روزی یدونه فمبیون بخورم 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
دخترا به نظرتون دکتر نصر کارش بهتره یا دکتر طرازی بعلت مورفو یک ودی اف ای ۳۶قرار میکرو کنم  م ...

اگه خودتون مشکل تخمکگذاری ندارین، بخاطر دی اف آی میکرو نکنین. بجای هزینه میکرو، پولشو بدین مکمل همستون بخوره اسپرماش قوی و سالم میشه. اولا باید فست فود و هله و هوله و سیگار و قلیون و نوشابه های گازدارو قطع کنن. پیاده روی و شنا خوبه اما سونا نرن. شلوار گشاد بپوشن. و شلوار لی نپوشن. با آب گرم خودشون رو نشورن. هر شب یه ربع کیسه یخ روی ب ی ض ه بزارن. ویتامین ای ۴۰۰ خارجی. کیوتن پلاس ۱۰۰. زینک پلاس. سلنیوم. اسیدفولیک ۵ و یه مولتی ویتامین مردان مثل فرتیل اید مردان یا ولمن بخورن. تا سه ماه رعایت کنن و بعد آزمایش بدن. اگه باز اوکی نشد که محاله، حتما اوکی میشه، اونموقع به میکرو فکر کنین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام من یه سال دیگه هم دارم تو اخرین سونو که روز دوم سیکل بود گفت یه طرف 8 تا یه طرف 6 تا به نظرتون با این تعداد تخمک بعد مصرف داروها چند تا تخمک به دست بیاد بیشتر میشه یا کمتر؟

یه چیز دیگ هم هست شوهرم خیلی ادم دقیقی هست و خیلی احتیاط میکنه نمیدونم چشه که دو هفته هست داره خودش رو با کار خفه می کنه اونم کار الکی صبح میره شب میاد تا نصف شبم میشینه پای کامپیوتر هر چی میگم چرا اینطوری میکنی چرا استراحت نمی کنی میگه من هیچیم نیست انگار کمر همت رو بسته همه اسپرما رو از بین ببره یعنی طوری شده که یه بار دیگه بگم دعوای حسابی میشه ولی اصلا استراحت نمی کنه نمی دونم چیکارش کنم