2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046696 بازدید | 684537 پست
انشالله.مرسی خوشگله ..آره همون یزد  درصد مثبت شدنشون انگار پایینش.منم نگران کرده

نگران نباش عزیزم تو ک هردودفعه مثبت بودی .اییندفعه هم میشی ب امیدخدا .فقط انرژی مثبت داشته باش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش عزیزم تو ک هردودفعه مثبت بودی .اییندفعه هم میشی ب امیدخدا .فقط انرژی مثبت داشته باش

توکل بخدا ..میترسم گول همون دوباره لعنتی بخورم....

انشالله با دعای شما دوستای خوبم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعاکن برای منم اینطورباشه منم دقیقاروزسا انتقال ام واقعاانتظارش سخته,خودش هم برای من فقط یک جنین تشک ...

ایشالله عزیزم قهترین رقم میخوربنظرم افکار مثبت خیلی موثر 

مثبت فکر کن همون میشه عزیزم

من خودمم کلی استرس داشتم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ایشالله عزیزم قهترین رقم میخوربنظرم افکار مثبت خیلی موثر  مثبت فکر کن همون میشه عزیزم من خودم ...

عزیزم شما بعد از انتقال ویتامین D هم داشتین؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم و بچه ها دعا گوی همتون بودم و اینکه من سزارین کردم و الان درگیر شب بیداریاشم⚘⚘⚘ انشالله ...

وای شکر خدا خیلی خوشحال شدم مبارکه تا باشد از این شب بیداریا❤💜❤💜

عزیزم شما بعد از انتقال ویتامین D هم داشتین؟

نه عزیزم

من هفته ۵یا۶بود چکاب کلی دادم 

بعد بهم ویتامین d داد 

اوایل روزی یدونه ۱۰۰۰ داشتم الام یکروز درمیون ۲۰۰۰ مصرف میکنم 

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام گلم خوبی؟برات خوندم چدعاکردما.خیلی ناراحت بودم برات.وای من چطورمیام4اسفندخدامیدونه.فقط دعامیکنم ...

سلام عزیزم، یه دنیا ممنون خیلی برام ارزش داشت❤

به آخرش فکر نکن واقعا معلوم نیست قراره چی بشه اینجوری فقط استرست زیاد میشه که اونم خوب نیست، من فقط دو سه روز آخرو کم میارم همیشه😅 امیدوارم خدا دلت رو شاد کنه عزیزم😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مبارکت باشه عزیزممم😍😍😍 برای منم دعا کن زودتر مامان بشم ...

عزیزم ایشالا بزودی خدا معجزه کنه با طبیعی قبل از انتقال بعدی مامان بشی ....گلم میشه بپرسم مشکلتون چی هست؟مورفو ودی اف ای اسپرم چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
بیا تهران،  پیش دکتر نصر. کار انتقالش خیلی خوبه. حتی میتونی حنینهات رو منتقل کنی. میدونم اومدنش ...

منظورت مرکز مام هستش؟ آخه میگن 15تومن اینا هزینش میشه برای ما زیاده، تا الانم کلی خرج کردیم😕😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم من داشتم

وای خداروشکر نگران بودم.چه دوزی میخورین؟ چه وقتایی؟

نه عزیزم من هفته ۵یا۶بود چکاب کلی دادم  بعد بهم ویتامین d داد  اوایل روزی یدونه ۱۰۰۰ دا ...

مرسی گلم .دکتر از روز اول پریود بهم روزی یه 1000 داده. گفتم بعد انتقال چیکار کنم .گفت تا هروقت داشتی ادامه بده .تموم شد دیگه فعلا نمیخواد بخری ..الان نگران بودم بوقت بد نباشه آخه هنوزم دارم ..

بعد بهم اینوفولیک داد بجای فولیک اسید ..فولیک اسید و هنوزم نخورم؟؟ همون اینوفولیک روزی یه سایه کافیع؟

وای خداروشکر نگران بودم.چه دوزی میخورین؟ چه وقتایی؟

از قبل از انتقال تا بعدش هفته ۶ یا ۷ هر دو روز یکبار یه ۱۰۰۰ میخوردم. بعدش آزمایش دادم خیلی اومده بود پایین شد یک روز درمیون همون دوز ۱۰۰۰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم ایشالا بزودی خدا معجزه کنه با طبیعی قبل از انتقال بعدی مامان بشی ....گلم میشه بپرسم مشکلتون چی ...

قربونت، ممنون

راستش دی اف ای تا حالا نداده ولی بقیه چیزاش رو دکتر گفت برای میکرو قابل قبوله، موندم چرا دکتر براش ننوشت😕 آخه یه دوستی دارم اون دوبار انتقالش منفی شد دکتر برای شوهرش نوشته بود فهمیدن دی اف ای بالاست اونوقت منه بیچاره چهارباره منفی میشم هیچی به هیچی

راستی من که جنین دارم بازم فایده داره الان آزمایش بده؟.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیا تهران،  پیش دکتر نصر. کار انتقالش خیلی خوبه. حتی میتونی حنینهات رو منتقل کنی. میدونم اومدنش ...

شما میدونی معطلی داره یا نه مرکزش؟

شوهرم میگه بذار این جنینارو انتقال بدیم اونجا از نو شروع کنیم

به نظرت در حد همون 15 اینا میشه هزینش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40