2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
خوب شما کي ميگي خودتم فريز استفاده کردي

آخه مال همسر شما ماشاءالله زیاده ..من اونموقع ها نمیدونستم اگه دکترم قبول کنه حتما میگم اینبار روز پانکچرم بیوپسی کنن همسرم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

خانما یه سوال دارم امروز روز دهم انتقالم هست جنین سه روزه،از دیروز درد پریودی خفیف دارم امشب لکه قهوه ای خیلی کم دیدم بعدش تخمدان درد داشتم و کمر درد اما بعدش دیگه لک ندیدم و ترشح سفید،کلی گریه کردم نکنه دارم پریود میشم،میتونم امیدوار باشم!😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین شناس باز حرفی نداره دکترمه هی نامه میده تاکید که مرحله ی بلاست، جالبش اینجاست همشم میگه بلاست ن ...

شادن جون من منتظر خبر خوبت بودم،خیلی ناراحت شدم.😔

خدا به دلت نظر کنه و ان شاالله به زودی یکی از فرشته های نازشو بهت عطا کنه.

کدوم شهری عزیزم؟؟؟کاش دکترت رو عوض کنی

خانما یه سوال دارم امروز روز دهم انتقالم هست جنین سه روزه،از دیروز درد پریودی خفیف دارم امشب لکه قهو ...

انشالله که بارداری گلم ، نگران نباش از این ترشح ها خیلیا داشتن 😊 به سلامتی ۳ الی ۴ روز دیگه میای میگی مامان شدی و همه خوشحال میشیم برات 🤗🤗 

به نی نی هم بگو سفت بشینه سرجاش و تکون نخوره 😉

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خانما یه سوال دارم امروز روز دهم انتقالم هست جنین سه روزه،از دیروز درد پریودی خفیف دارم امشب لکه قهو ...

من انتقالم هفته دیگه و تاحالا اینو تجربه نکردم ، دقیقا نمیدونم اگه لکه ببینی باید چکار کنی 🙃

ممنون گلم ک امیدوارم کردی،خیلی امشب گریه کردم آخه درد تخمدان و کمر درد هم داشتم 

انشالله که اون لکه برای لانه گزینی باشه و درد هایی هم که داری علامت بارداری 😇😇😇 

ولی شرایط سختیه ، من خودم واقعا نمیدونم قرار چطوری این ۱۵ روز تحمل کنم 😐

امروز عزیزم نه 6تا دیگه دارم ولی اونام مثل اینا، کلا همشون یجورن هشت سلولی a هستن انشاالله شما مام ...

😔😔شادن عزیزم خیلی درکت میکنم واقعا چی بگم نمیدونم ..فدات شم خدا بزرگ انشاءالله ماهم مامان میشیم..خدا روشکر فریز داری دفعه بعد سه روزه انتقال بده انشاءالله بارپنجم مامان بشی بخدا خودم هم قاطی کردم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

سلام دوستان من اینوفولیک و فرتیل اید دکتر کتابی بهم داده برا کیفیت تخمکم قراره فروردین پانکچر بشم تیروئیدم یکمی کم کاره و صبحا یه نصف لووتیروکسین میخورم اینوفولیک تاثیر بر میذاره برا کسی ک تیروئید داره

سلام دوستان من اینوفولیک و فرتیل اید دکتر کتابی بهم داده برا کیفیت تخمکم قراره فروردین پانکچر بشم تی ...

نه عزیزم تاثیر نمیزاره منم کم کاری تیروئید دارم ‌ هیچ مشکلی برای پانکچر و تخمکات ایجاد نمیکنه . انشالله جنین های خوبی میشن و مامان میشی 😊

سلام دوستان من اینوفولیک و فرتیل اید دکتر کتابی بهم داده برا کیفیت تخمکم قراره فروردین پانکچر بشم تی ...

نه عزیزم من باید عدد تیروییدم 0/4باشه0/6بود روزی یکدونه نتروکسن میخورم تو امسالم ازمایش شدم گفتن مشکلی نداره نگران نباش🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤