2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
سارا جون من استراحت می کنم ولی راهم میرم فقط ببخشید اومدم بشینم رو توالت فرنگی نمی دونم چی شد داشتم ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش..نی نی جاش امنه.من که اصلا توالت فرنگی هم استفاده نکردم.حتی یه بارم !

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چرا علتش چيه ؟ بخاطر همسرم که اسپرمش کيفيت داشته باشع ؟

اره عزیزم..باید سه روز قبل تخلیه شده باشه..

خودتم اگه احتمال هایپری داری باید خیلی مراقب باشی.من هایپر شدم از روز ده سیکلم که دارو مصرف میکردم، نزدیکی ممنوع شدم کلا 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ۳۰ تا فولیکول توی سونوتون دیدن؟ چون ریسک هایپری دارین بهتره نزدیکی نداشته باشین.

واي تورو قران راس ميگي ؟ چرا چي ميشه ؟ اخ بگم خدا همسرمو چيکار کنه بيشتر ده روز بود نزديکي نداشتيم امروز خيلي بهم فشار اورد تورو خدا بگو چي ميشه مگه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
والا من نزدیک بودم،تو شهر خودم بودم ولی هرسری تا برم و بیام خونه ساعتها طول میکشید.با خودت خوراکی ها ...

ببخشید علاعمتون چیا بود تو روزای ۴ و ۵ به بعد انتقال ریز و درشتشو بگو امپولارو میزدی حالت کرختگی یا سرما خوردگی بدون تب و داستی پاهات دوق دوق کنه علاعمات چی بود 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
اره عزیزم..باید سه روز قبل تخلیه شده باشه.. خودتم اگه احتمال هایپری داری باید خیلی مراقب باشی.من ها ...

چي ميشه اوناي که هايپر ميشن مگه چ بلاي سرشون مياد اگه نزديکي داشته باشن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
نه عزیزم اصلا نگران نباش..نی نی جاش امنه.من که اصلا توالت فرنگی هم استفاده نکردم.حتی یه بارم !

مرسی عزیزم نشستن سر میز برلی غذا چی اونم مشکلی نداره؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نترس عزیزم مراقب باش بلاخره مراقب باشی بهتره چرا ریسک کنی

من نميدونستم برا من بد باشه فک کردم برا اسپرم ميگن

چقده هزينه چسب

آمپولش 56 تومنه دیگه هزینه کاتتر و تزریق هم هست، 70 کاتترش شد دکترمم هم ویزیت ازم گرفت هم هزینه تزریق😐😐😐 ولی اگه تو بیمارستان برات تزریق کنن کمتر میشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
😂😂 منم هرسری میزنم شوهرم میگه نزنی به نی نی ..اونم خیلی جدی ..جدیدا هم بزرگ شده نی نی،خیلی اصرار ...

شوهر منم دقیقا هی میگه بیچاره سوراخ شد🤣این مردا ترسو هی ادمو بیشتر میترسونن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام. منم یکیشون ۲/۱۸ بود. رفتم آزشو ک دادم ، همون رو ریسک متوسط زد. طرازی گفت سلفری بده. البته ...

ممنونم شیرزن جان .ان شالله بچه های منم بگه جفتشون سالمن

من29سالمه..اتفاقا همین فردا تولدمه و وارد29سالگی میشم☺