2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

سلام دوستان

من چند صفحه اول تاپیک رو خوندم و دیگه بخاطر اینکه کمتر فکرم مشغول جنین و انتقال و نتیجه بشه کمتر میام اینجا

ولی چند ماه پیش هم اومدم اینجا ازتون سوال پرسیدم اون دفعه انتقال دومم منفی شده بود

متاسفانه دیروز زفتم آزمایش و انتقال سومم هم منفی بود

این انتقال رو مرکز مام انجام دادم و دو تا جنین با گرید a که بهم گفتند کیفیتشون عالیه

حالا دکترم گفته باید بیای هیستروسکپی تشخیصی

اصلا نمی دونم چیه ممنون میشم اگه کسی برام توضیح بده که روز چندم پریود انجام میدن و آیا بیهوشی داره یا نه و همچنین هزینه اش چه جوریاست؟

به انتظار نبودی، زِ انتظار چه دانی؟

سلام دخترا. خوبین؟ مامان جدیدچی داشتیم؟

بچه ها میشه یکی که هفته های آخره بیاد بگه چه ازمایشایی لازمه تا اخرش؟ 🙏 

اینا رو من تا هفته ۲۰ میدونم:

۱-ازمایش بارداری که ایشالا مال همهمثبت شه.

۲-سونو جا و تعداد جنین که واجب نیست

۳-سونو قلب، واجب

۴-آزمایش خون برا گروه خونی و ..‌. واجب

۵-ازمایش ادرار مستحب 

۶-سونوnt و ازمایش  غربالگری اول ، هفته ۱۲ به بعد واجب

۷-آزمایش سلفری هفته ۱۰ به بعد مستحب

۸-سونو انومالی و آزمایش غربالگری دوم، واجب . برا اونایی کع سلفری دادن آزمایش لازم نیست. از هفته ۱۸ تا ۲۰

بقیه رو کی بلده؟ 🤔🤔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا. خوبین؟ مامان جدیدچی داشتیم؟ بچه ها میشه یکی که هفته های آخره بیاد بگه چه ازمایشایی لازم ...

اگر اشتباه نکنم یه آزمایش هفته ۲۵ هست برای چکاپ مادر.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان من چند صفحه اول تاپیک رو خوندم و دیگه بخاطر اینکه کمتر فکرم مشغول جنین و انتقال و نتیجه ...

بله، بیهوشی داره. هزینه‌اش فروردین برای من شد تقریباً ۲

خیلی ساده‌اس، نیم ساعت هم طول نمیکشه. با یه دوربین داخل رحم رو بررسی میکنن.

منم ۳ تا انتقال منفی داشتم چهارمی مثبت شد. دومی که منفی شد هیسترو شدم.

نه عزیز موادش میکشم داخل سرنگ انسولین

ببخشیدخواهری سوال میپرسم من ازسرسوزن انوکسامیترسم خودم تزریق کنم روشکمم حالاسوزشش بماندک خیلی دردناکه،حالامن متوجه نشدم چطوری موادشومیکشین مگه پلمپ نیس امپول انوکسا؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام خانوما ببخشید اوایل بارداری زیر دلتون درد داشتید یا حالت پریودی که با استراحت خوب بشه؟ 

بله، هنوزم دارم بعضی وقتها.

بچه ها از ديروز كه پيام سيمايي رو خوندم خيليييي ناراحتم خيلي هم استرس گرفتم كسي ميدونه چه علا ...

من دست و دلم بکار نمیره

خیلی باهم نزدیک بودیم روزا ناریخ انتقال

اصلا همش فکرشم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ببخشید من خیلی رو کمکتون برای این یک هفته حساب کردم میشه جوابم رو بدید ممنون ساعت تزریق داروها باید ...

عزیزم به من گفته بودن بین ۴ تا ۷ بزنم. من هرروز سعی میکردم بین ۵ تا ۶ بزنم حالا بعضی روزها یکم اینور اونور میشد.

دوستان من دوبار سقط داشتم یکی دوسه روز بعد از تاخیر پریودی یکی هم هفته پنج بعد از آزمایش مشخص شد مورفو همسرم صفر و سرعت پایینی هم داره و فقط گفتن میکرو ، الان با تاخیر پریودی و بیبی چک متوجه شدم انگار باردارم جواب ازماشم هنوز نیومده ببینم بتا چقدره ولی گاهی درد پریودی دارم که دراز میکشم بهتره خیلی نگرانم یعنی خدای نکرده مثل قبل میشه و از علائم سقط هس یا طبیعی و لطف خدا شمال حالم شده؟دوم اینکه من تهران نیستم بیام زیر نظر دکتر رزاقی یا طرازی یا همین جا دادمه بدم ؟ 

سلام من رفتم دارو گرفتم اولش گفتن تحریمیم دارو نیست بعدش اینا رو دادن نمی دونم خوبه یا نه اورگالوترا ...

از داروها من فقط اورگالوتران و گونال رو میشناسم که هردو داروهای خوبی هستن.

بعد از مصرف داروها تعداد فولیکولها بیشتر از اون چیزی میشه که توی سونوی روز دوم بوده.

از داروها من فقط اورگالوتران و گونال رو میشناسم که هردو داروهای خوبی هستن. بعد از مصرف داروها تع ...

خدا کنه چون دکتر گفت نرمال رو به پایین هستی به نظرتون این چند روز چیکار کنم که رحمم گرم بشه و تقویت بشم چون در رفت و امدیم خیلی ضعف دارم رحمم هم سرد سرد شده

خدا کنه چون دکتر گفت نرمال رو به پایین هستی به نظرتون این چند روز چیکار کنم که رحمم گرم بشه و تقویت ...

انشاالله.

در این مورد هیچ تجربه‌ای ندارم عزیزم.

یه سوال دیگه چرا تو مراحل کاشت پاپ اسمیر نیست اصلا تا حالا به من نگفتن برو 

به منم چیزی نگفتن ولی شما خودت حواست باشه سالی یکبار باید بری.