2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
سلام، خوبین خانما، ببخشید یه سوال، سیکلم 28 روزه اس، برا انتقال دومم، 22 بهمن پریود میشم، ولی از 22 ...

من پانکچرم رور ۴ رفتم مشکلی نداشت فک نکنم چیزی بشه اگه دکترتونم گفته خیالتون راحت باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پانکچرم رور ۴ رفتم مشکلی نداشت فک نکنم چیزی بشه اگه دکترتونم گفته خیالتون راحت باشه

آها، ممنون گلم، استرس گرفتم، چون گفتم دومین پریودیم هست، و خود دکترم گفته روز دوم بیاین، ترسیدم

بچه ها درد شديد شکمي دارم تخمدان پس سي او هم دارم پنج روز 225واحد گونال مصرف کردم سه روزم 150واحد گونال زدم بنظرتون چيکار کنم؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام، خوبین خانما، ببخشید یه سوال، سیکلم 28 روزه اس، برا انتقال دومم، 22 بهمن پریود میشم، ولی از 22 ...

سلام عزیزم❤ نگران نباش دکترت خودش گفته پس موردی نداره ولی دکتر من میگه فقط اول تا سوم برای انتقال بیاین بعداز اون دیگه قبول نمیکنه کلا هر دکتری یه روشی داره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه خود دکتر هم پرسید کجا آزمایش اول رو دادی بعد گفت اشکال نداره برو یه جای دیگه تو پریود هم نبودم نم ...

برای این جور ازمایش ها حتما یه آزمایشگاه دقیق برو و حتما برای تکرارش باید همون آزمایشگاه قبلی بری واقعا تعجب میکنم از بعضی دکترا 

بچه ها درد شديد شکمي دارم تخمدان پس سي او هم دارم پنج روز 225واحد گونال مصرف کردم سه روزم 150واحد گو ...

حتما با پزشکت یا مرکزی که میری تماس بگیر و بگو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها درد شديد شکمي دارم تخمدان پس سي او هم دارم پنج روز 225واحد گونال مصرف کردم سه روزم 150واحد گو ...

عزیزم بخاطر تحریک شدن تخمدانته طبیعیه باید بیشتر استراحت کنی اگه دیدی قابل تحمل نیست برو دکتر حتما

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حتما با پزشکت یا مرکزی که میری تماس بگیر و بگو

مرکز پزشکم صب هستند تا اونجا هم هفت ساعت راهه چيکار کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم بخاطر تحریک شدن تخمدانته طبیعیه باید بیشتر استراحت کنی اگه دیدی قابل تحمل نیست برو دکتر حتما

واي حس ميکنم ميخام بترکم شکمم انقدر سفت شده موفع جيش يا دسشويي شماره 2جيغ ميزنم

اینا همش علائم سرماخوردگی، آب نمک غرغره کن تا بدتر نشدی، آبلیمو با چایی یا آب جوش بخور، مایعات بخور، ...

مرسی عزیز دلم فعلا این کارارو انجام دادم فقط گوشو گلومه😉😉😉مامان مرضی اول اینکه مبارک باشه بارداریتون ایشالا صحیح و سالم زایمان کنید...عشقم انتقال اولت بود چند سالته میکرو کردی چندتا جنین داشتی چندتا انتقال دادی چه کارهایی برای مثبت شدنش کردی من رو سوم تنقالمه🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

کسی تو این تاپیک هست که یزد بیمارستان مادر تحت نظر افلاطونیان یا دکترکریم زاده باروش ای وی اف باردار شده باشه؟

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍