2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
نه خود دکتر هم پرسید کجا آزمایش اول رو دادی بعد گفت اشکال نداره برو یه جای دیگه تو پریود هم نبودم نم ...

جدای از پایین اومدنش ، ولی ب نظرم عددش خیلی هم پایین نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم چند وقت زیر نظرشون بودی تا نتیجه گرفتی؟ مشکلتون جی بود؟ و اینکه پیش کدوم دکتر رفتید در رویان؟ ...

زینبی هم بار اول توی رویان باردار شد. دو هفته دیگه زایمانشه.

دکترشم مشایخی بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من الان پنج هفته ام.از صبح که بیدار شدم حالت تهوع مداوم دارم الان سردرد سرگیجه هم گرفتم.بنظرت ...

عزیزممم نشونه بارداریته دیگه شروع شد تازه اواشه😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌هاااا شما چند تا دونه ال دی خوردین؟؟ من ۱۵ تا قراره بخورم تا ۳۰ این ماه بعد قط کنم مدی شدم روز دومش برم.

من روز پریودم دهمه من ک ال دی رو ۳۰‌ام قط میکنم چند روز بعدش پری میشم؟!

بعد بچه‌ها اون روزایی ک دکتر دارو میده و تخمک هارو نگا میکنه با سونو هرروز باید بریم مطب؟؟ چطوری شرایطش میشه بگین.

من ک این دفعه روز دوم پری رفتم چیکار میکنه دارو میده؟

من. ال دی خوردم.

عزيزم براي تحريک تخمدانت بهت چه داروهاي داد؟ من روز يازدع پريود هستم ولي هيچ دارويي جز گونال و سوپرفکت بهم نداده ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بعد بچه‌ها اون روزایی ک دکتر دارو میده و تخمک هارو نگا میکنه با سونو هرروز باید بریم مطب؟؟ چطوری شرا ...

نه هر روز نمی خواد روز دوم یا سوم میری داروهات و مینویسه می خوری بعد بهت میگه مثلا ۹ یا ۱۰ بیا ممنکه ۳بار سونو شدم برای پانکچر کلا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من سیکل اننقالم لانگ‌بود

من سيکل پانکچر رو ميگم گلم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون