2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
نه هر روز نمی خواد روز دوم یا سوم میری داروهات و مینویسه می خوری بعد بهت میگه مثلا ۹ یا ۱۰ بیا ممنکه ...

گلم شما هم حين مصرف گونال اف ها تخمدان چپ راستت ب شدت درد ميکرد زير دلت 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هر روز نمی خواد روز دوم یا سوم میری داروهات و مینویسه می خوری بعد بهت میگه مثلا ۹ یا ۱۰ بیا ممنکه ...

آهاا اخه میگن همش باید بری منم چون س ساعت فاصله دارم گفتم ینی باید خونه بگیرم اونجا😐مرسی جانم

گلم شما هم حين مصرف گونال اف ها تخمدان چپ راستت ب شدت درد ميکرد زير دلت 

من آخراش تخمدانم درد می کرد می زد به کمرم روزیم که پانکچر شدم از اتاق اومدم ببرون احساس میکردم کمرم داره قطع میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من آخراش تخمدانم درد می کرد می زد به کمرم روزیم که پانکچر شدم از اتاق اومدم ببرون احساس میکردم کمرم ...

من الان هشت يا نه روزه داروي تحريک تخمدان مصرف ميکنم يعني انقدر درد دارم ميخام بميرم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم روز دوم ک میخوام برم و دارو بده اینا گرونن؟؟ ینی قبل پانکچر داروهاش گرونه دیگه اره؟؟بعد انتقال ...

من بیمه ندارم اصلا شد ۱۸۰۰ داروهام 

من بیمه ندارم اصلا شد ۱۸۰۰ داروهام 

گونال هارو آزاد خريدي؟ چند تا گونال روزي مصرف ميکردي

من الان هشت يا نه روزه داروي تحريک تخمدان مصرف ميکنم يعني انقدر درد دارم ميخام بميرم 

اره شاید زیاد تخمک داشته باشی من ۲۵تا داشتم هایپر شدم جنینامو فریز کردن

اره شاید زیاد تخمک داشته باشی من ۲۵تا داشتم هایپر شدم جنینامو فریز کردن

پنجشنبع روز پنج مصرف داروهام سنو شدم نزديک سي تا تخمک با سايز 17به پايين داشتم