2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
به نظر من که بهترین کارو میکنی باهاشون حرف میزنی..تازه من کلی وعده وعیدم بهشون میدادم😂😂😂 میگفتم ...

خیلی این خوبه که مثبت نگاه میکنی . من هنوز نرفته و انتقال نداده استرس دارم 

چه برسه به روز انتقال 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من گفت لازم نیست.

عزيزم شما از چند هفته شیاف سیکلوژست رو دکتر برات قطع کرد؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خوبم عزیزم، نی نیامم اگه باشن خوبن😶😍😍😍 توکل به خدا... راستی کاریوتایپ برای چیه؟ انشاالله که همه ...

انشالله که هستن یه جفتن

فکرکنم ازمایش ژنتیک باشه هم واسه خودم وهم شوهرم

ممنونم عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه خود دکتر هم پرسید کجا آزمایش اول رو دادی بعد گفت اشکال نداره برو یه جای دیگه تو پریود هم نبودم نم ...

بهتر بود توی یک آزمایشگاه باشه، چون کیتهای اندازه‌گیریشون شاید باهم فرق داشته باشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
ببخشید غذای خاصی هم خوردین تو این مدت؟

نه معمولی .فقط نشاسته تو آب حل میکنم هر صبح و عصر میخورم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
عزيزم شما از چند هفته شیاف سیکلوژست رو دکتر برات قطع کرد؟ 

شیاف اندومترین داشتم تا آخر هفته ۱۴ دیگه کامل قطع شده بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام من دخترم رو با آي وي اف در رويان باردار شدم و باز هم دوستان ديگه هستن .

عزیزم چند وقت زیر نظرشون بودی تا نتیجه گرفتی؟ مشکلتون جی بود؟ و اینکه پیش کدوم دکتر رفتید در رویان؟

ببخشید که سوالام زباد شد

انشالله که هستن یه جفتن فکرکنم ازمایش ژنتیک باشه هم واسه خودم وهم شوهرم ممنونم عزیزم

قربونت، انشاالله❤

کاشکی قبل از شروع این آزمایشارو برامون بنویسن نه وسط کار یادشون بیفته، من که جنینام فعلا جای شک و شبهه به چیزای دیگه نذاشتن😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم،،هزینه اش چقدره؟

ببین من دو بار از رضوی دادم، بار اول کیتش رو نداشتن فرستادن تهران بعداز یه ماه جوابش اومد بار دوم خودشون آورده بودن سه روزه جواب دادن، هزینشم آزاد حساب میشه بیمه قبول نمیکنه کلا، 150-160 این حدودا بود هزینش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برای من استرادیول اصلا ننوشتن لتروزل هم قبل انتقال فقط ده تا بهم دادن

عزیزم شما هم داروهاتون فک کنم مثل من بوده، فقط لتروزول بود یا دارویی غیر از اون هم داشتین؟ الان باردار هستین؟

یکی از اقوام ما بعد از ۱۸ سال نازایی خدا بهش طبیعی بچه داد . یه دختر ناز . خدارو چه دیدی ؟ وقای بخوا ...

عزيزم شمام موقعه امپولاي گونال اف ميزدين درد هاي پي در پي سمت چپ راست تخمدونت داشتي ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

دوستان کسي بوده سيکل اي وي افش با لانگ شروع بشه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون