2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046770 بازدید | 684548 پست
دکتر رفتی؟ چند هفته بود ؟ 😔

اره ۷هفته و دوروز قلبش وایساده بود نمیدونم چکار کنم با کلی امید رفتم ک صدای قلب بشنوم تو هشت هفته اما گف قلب نمیزنه .هنوزم نیوفتاده همه علایم بارداری رو دارم هرروز تهوع دارم و معده درد

دوستان من تو سیکل ای وی افم این ماه ال دی  خوردم  امپول سوپر فکت رو هم از 15 شرو کرد ...

چهار الان شش هفت روز بعد ميشي کي موعدتع؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من از قدیمیا هستم واسه انتقال جنین فریزم دارم اقدام میکنم به نظرتون واسه انتقال عکس ر ...

عکس رنگی رو باید نظر دکترت رو بپرسی به نظرم. دکتر آل یاسین هم خیلی خوبه من خیلی ها رو دیدم از دکترهای دیگه ناامید شده بودن ولی از ایشون نتیجه گرفتن. تنها بدی شلوغی مطبشه که به نظرم هر دکتر خوب دیگه ای هم تو زمینه ناباروری همینقدر شلوغه. مهم تشخیص دقیقه. من تا قبل این که درگیر ناباروری بشم خلوتی دکتر و تنها ویزیت کردن و این که خیلی وقت بذاره برام مهم بود ولی از وقتی درگیر شدم به نظرم اونقدری که تشخیص به موقع و درست مهمه مسایل دیگه اهمیت نداره. 

@shamiim     خوبی عزیزم؟ میگم فکر کنم هرچندبار انتقال بدی تخفیف داره دیگه چون من بار سو ...

قربونت عزیزم توخوبی؟نی نیهات خوبن انشالله

خوبه خداروشکر حداقل این یه موضوع رو حل کردن،،،،فکرشوکن اونی که پول داشت واسش مهم نبود سالی چند بار انتقال بده،،،اونیم که پول نداره بیچاره باید یکسال صبرمیکرد😍😍😛

توهم انشالله اینبار مامان میشی وبه جنینای دیگه ات  احتیاج نداری بحق مادر امام زمان

راستی منم فردا بیمارستان بهشتی نوبت ازمایش کارپوتایپ داریم دیگه پناه برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره من فرش انتقال دادم فقط دعا کن خدا برات بخواد مادرشی😙😙.خیلی زووود..حالا چطوری و با چندتا تخمک ...

چقدرخوب عزیزم.منم دارم حرف میزنم میگم بیایدبمونیدازخدای الست بربکم بخوادشماروبرام نگه داره.عزیزم ببخشیدیه سوال دارم من فرداانتقال دادم پنجشنبه میتونم برم مراسم داریم عروسی,برم فقط بشینم.

مرسي از راهنماييت دکتراي مختلف بعد از آزمايش هاي متعدد به ما گفتند ناباروري بدون توضيح داريد. طبق ر ...

یکم صبور باش دوستم حرف همسرت منطقیه درسته که احتمال نتیجه گرفتنت کمتر از میکرواینجکشن هست ولی انقدر میزان داروها و دردسرش کمتر از میکرو هست که می ارزه اول iui رو امتحان کنی. ان شالله که با همین راه نتیجه میگیری الکی دردسرها و هزینه های ivf  رو به خودتون تحمیل نمی کنی. 

من که چهاربار رفتم ازشروع تاتخمک کشی 

مواظب باش یبوست نگیری 

دکتر به من گفت سعی کن قبل اومدن ببخشید شکمت کار کرده باشه از دیروز انجیر تو آب گذاشتم‌می خورم گفتم به توم‌بگم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چقدرخوب عزیزم.منم دارم حرف میزنم میگم بیایدبمونیدازخدای الست بربکم بخوادشماروبرام نگه داره.عزیزم ببخ ...

اشکال نداره البته که من بودم شوهرم نمیزاشت😁😁ولی مشکلی نیست برو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وایی چه حسی دهری فردا انتقال داری؟😍😍

سلام حرفای همه تاثیرکرده دیشب بین خواب وبیدار داشتم باهاشون حرف میزدم میگم مامانی هاخوب وقوی رشدکنیدکه میان فرداتودلم وقراره بمونید,ازخداتون بخوایدمن مادرتون شم.توچی؟؟توته حس وحالی؟همسرم میگه اینطورنگونشه چی؟گفتم هیچی بازخدراروشکر,ولی میگم تلاش کردم.