2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046785 بازدید | 684548 پست
سلام کسی هست؟من دیشب باید پریود میشدم که امروز بشه روز دوم برم برای دارو گرفتن اما پریود نشدم فقط لک ...

لکه بینی حساب نمیشه عزیزم، باید خونریزی کامل باشه تا شروع پریود حساب بشه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من ماه پیش انتقالمم منفی بود بعد قطع داروها پریود شدم  این ماه که باید سه روز پیش پریود ...

انشالله که بارداری اونم به صورت طبیعی . خیلیارو دیدم این شکلی باردار شدن 😊😊😊

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام خوبی ؟ چطوری؟ همش تو فکرت بودم

ممنون مامان ماهک جان.دیروز اومدیم خونمون.کمتر میام نت چون شوهرم گوشی رو ممنوع کرده.نمیزاره زیاد دستم بگیرم.دیگه شما هم چیزی نمونه که گل پسرت مهمون دلت بشه ها😍😍😍

ان ساالله هر سه مون.هم من هم شما و هم شادن جون مثبتیم.فقط تو رو خدا بعد از انتقال کمتر بیا نت که سوالات دوستان رو بخونی تو هم استرس بگیرتت.اصولا توصیم اینه که نیای نت

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
روز۱۵انتقال ۹۷۵ روز ۱۴بی بی زدم فکرشم نمیکردم باردار باشم 

ای جوووون دلم مبارررکه 😍😍😍😍 

انشالله به سلامتی نی نی هاتو میگیری بغل 😇😇

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام کسی هست؟من دیشب باید پریود میشدم که امروز بشه روز دوم برم برای دارو گرفتن اما پریود نشدم فقط لک ...

وقتی شب پریود بشی روز اولت حساب نمیشه.فرداش میشه تا زه روز اول پریودت عزیزم

وقتی شب پریود بشی روز اولت حساب نمیشه.فرداش میشه تا زه روز اول پریودت عزیزم

از خود دکتر پرسیدم گفتم من شب پریود میشم فرداش بیام گفت اره اینم شد لکه بینی من پریودم خیلی منظم بود حتی به ساعت نمی دونم چرا این ماه اینطوری شد خیلی هم تخمدانم تیر میکشه

من فقط سه تا پله اومدم پایین بعد سه ساعت از انتقال و روز 12 دو بار پله رفتم اما بودن بچه هایی که از ...

اهان خداروشکرخواهش میکنم باتودلیت دعاکن فردامنم انتقال دادم بگیرن شب داشتم حرف میزدم میگفتم جوجه هاخوب رشدکنیدتوازمایشگاه بیان تودلم

از خود دکتر پرسیدم گفتم من شب پریود میشم فرداش بیام گفت اره اینم شد لکه بینی من پریودم خیلی منظم بود ...

کلا جابه جایی پریود طبیعیه.منم بهم گفته بودن سومین پریودیت بیا برا انتقال.با اینکه معمولا سر وقت میشدم اما سومین مریودیم ۹ روز جلوتر افتاد.نگران نباش بالاخره میاد

اره میفهممت منم همینطورم دقیقا همین حس و حال و دارم اما هروز به دوستم فکرمیکنم اونهم بهم میگه راستش ...

واییی واقعا؟اینوخوندم دارم گریه میکنم الان قربون حکمت خدابرم کاش برای منم همین اول بگیره.دعاکن فردامیرم انتقال.منم همیشه برای همتون دعامیکنم.یافاطمه زهراخودت عیدیمون بده.😭😭😭

زينبي ممنونم از تذکرت دستتو بزار رو شکمت و براي من دعا کن. من و همسرم بعد از دوسال تلاش و انجام همه ...

سلام دوستان

من قرار بود اين دوره ميکرو کنم و چهارشنبه گذشته 16 بهمن که روز 20 پريودم بود بعد از مصرف 18 تا قرص ال دي براي تزريق مراجعه کردم، اما همسرم نظرش عوض شد و راي به iui داد، لطفا اگر تجربه خاصي داريد با من به اشتراک بزاريد و راهنمايي م کنيد.

او برایم بهترین ها را میخواهد