2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
سلاک دوستان تورو خدااا کمک از کی نمیشه طاق باز خوابید؟ من مامانم اینا همش میگن تو اصلا رعایت نمیکنی ...

الهی عزیزم..ان شالله اون وروژک رو به سلامتی به دنیاش بیاری..شیرین کاری هاش رو ببینی و همممه سختی هات رو فراموش کنی😍😍

منکه شوهرم مثلا میخواد دلداریم بده میگه بزار به دنیا بیان هر کدومو یه پس گردنی میزنم میگم خیلی مامانتون سختی کشید تا به دنیا بیاین😨

میگم بزار بیان بعد اینجوری تهدیدشون کن

الهی عزیزم..ان شالله اون وروژک رو به سلامتی به دنیاش بیاری..شیرین کاری هاش رو ببینی و همممه سختی هات ...

عزیزم

اره شوهر منم خمش میگه میگه ایشاله بتونه جبران کنه برات🤣🤣

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه خدا بخواد با همون یه دونشم میشه..منم تخمکام خیلی کم بود.فقط سه تا جنین برامون تشکیل شد که ...

وای واقعا??من فکرمیکردم تنهامال من کمن دعاکن برای منم همون چهارتاتشکیل بشن.چه کارخوبی کردی حرف زدی تاالان خیلی ناامیدبودم ولی دیدم برای توگرفته پس خدابخوادبرای منم باهمون کم میشه .منم میشینم حرف میزنم چه کارقشنگی.😍😍😍شمام فرش انتقال دادی گرفت؟؟

عزیزم یعنی تحرک آ و ب هر دو 0 بود؟ حتی بعد از اسپرم پروسسینگ؟ 

اره اصلا آ و ب نداشت نمیدونم اینا چیه تحرک اسپرم همسر من صفره ی مدت داروهم مصرف کرد هییییچ تغییری نکرد بعداز ۶ ماه دارو و سونو و اینا دکتر گفت قطعا عمل جواب نمیده ولی بعداز شست و شوی ازمایشگاهی قبل از ای یو ای تعدا ۳ درصدی که داشت به ۹۰ درصد رسید جواب خوبی داد اما وقتی تحرکی نباشه ای یو ای بنظر من جواب نمیده دکتر خودشم گفت ای یو ای ترجیحا انجام ندین ولی دکتر من قبول نکرد 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
ممنونم عزیزم💜 من تو سیکل میکرو‌بودم، پانکچر شدم منتظر پری بودم تا برم دارو بگیرم برای انتقال که خد ...

مرسی عزیزم با دعای شما خیلی خوشحال شدم انشالله به سلامتی دوران بارداریتو سپری کنی یاد همه ما باش ک دلت پاکه 

وای واقعا??من فکرمیکردم تنهامال من کمن دعاکن برای منم همون چهارتاتشکیل بشن.چه کارخوبی کردی حرف زدی ت ...

سلام مهربون جون دوست من با ی دونه باردار شد پسرش الان ۲ سالو نیمشه.فقط ی دونه انتقال داد فرش هم نبود فریز بود میدونی چیه؟ همه چیز دست خداست.

سلام مهربون جون دوست من با ی دونه باردار شد پسرش الان ۲ سالو نیمشه.فقط ی دونه انتقال داد فرش هم نبود ...

سلام عزیزم خوبی شما؟اره درسته همه چیزدست خداست من فقط یکم ترسیدم میگم اینهاهم نشن چی بازمراحل دوباره.☹️

خداپسرشوخفظ کنه,خواهش میکنم منم دعاکنیدهمدیگه رودعاکنیم خداخوشش میاد

سلام عزیزم خوبی شما؟اره درسته همه چیزدست خداست من فقط یکم ترسیدم میگم اینهاهم نشن چی بازمراحل دوباره ...

عزیزم فقط به خدا توکل کن منم 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین تشکیل شده بود برام بیش از اندازه ناراحت شدم روزی که فهمیدم بعد اون همه سختی که کشیدم فقط یه بار شانس انتقال دارم اما وقتی رفتم برا انتقال با تموم وجود توکل کردم به خدا و خداروشکر باردار شدم انشاءالله تو هم  بار اول باردار میشی به امید خدا 😊😊

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم فقط به خدا توکل کن منم 44تا تخمک داشتم اما فقط سه تا جنین تشکیل شده بود برام بیش از اندازه نار ...

چقدرخوب وقتی این پستای شمارومیبینم خوشحال میشم وامیدوار فقط میترسم هیلی امیدوارباشم بعدخدایی نکرده نشه افسرده بشم.استراحتت چطوربود؟تبریک میگم بهت مامان خانومی ایشالله کوچولوت سلامت بیادبغلت.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

چقدرخوب وقتی این پستای شمارومیبینم خوشحال میشم وامیدوار فقط میترسم هیلی امیدوارباشم بعدخدایی نکرده ن ...

ممنونم عزیزم همه چی دست خداست تا اون نخواد با 20 جنین هم نمیشه اما اگه بخواد با یدونه هم میشه من همش به خودم همین رو میگفتم و اروم میکردم خودم من دروغ چرا استراحت کردم اما تو خونه قدم میزدم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........