2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ان شاالله به زودی قسمت خودت عزیزم 😍😍😍 همه مامان های اینجا یه روزی حس شما رو داشتیم  وقتی ج ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😇😇😍😍😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
به سلامتی عزیزم ، پس کلی تخمک داری ،😍😍😍  سایز تخمک هات به بالاترین حد برسه برات نوبت میزاره ...

دفعه دوم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان هشت سيکلم سيکلم لانگ. انتخاب شده بود پنج روز گونال ميزنم امروز هم سنو شدم فوليکول از سايز هف ...

خب شرايطت خيلي خوبه حتما پانكچر رو انجام بده انشاالله همشون بشن جنين با كيفيت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب شرايطت خيلي خوبه حتما پانكچر رو انجام بده انشاالله همشون بشن جنين با كيفيت

بنظرت فوليکلا رشد ميکنه؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بنظرت فوليکلا رشد ميکنه؟

بله چرا كه نه 

كي بايد آمپول آزاد سازي رو بزني ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله چرا كه نه  كي بايد آمپول آزاد سازي رو بزني ؟

مشخص نيست فعلا رو هشتم هستم 

دفعه سوم که بری بهت آمپول تکمیلی و  آزاد سازی میده بزنی ، برات تاریخ مشخص میکنه

انشالله

آره عزیزم میشه.. انشاءالله تخمک های باکیفیت برات تشکیل میشه و جنین های تپل 😍😍😍

مرسی از دعای قشنگت عزیزم 😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من امروز روز دوازده انتقالم هست بی بی زدم منفی شده خیلی خیلی دلم گرفتم😭😭😭کسی مثل من بوده که چند ر ...

برا چی زدی اخه

حتی یکی گفت روز ۱۴ به زور هاله افتاد رو بی بی چکش و مثبت شد آزمایشش

سلام بانو، به سلامتی  گلم اتفاقا یه صبحانه جانانه بخور که بچه قشنگ تکون بخوره موقع سونو، آزمای ...

زینب جون میخواستم زحمت بکشی جواب غربالگریمو ببینی که مشکلی نداره؟؟🙄

ممنونم ازت عزیزم🌸🌸🌸

سلام عزیزم.نگران نباش.من که سری قبل سونو بودم خانمی بود ظاهرا اونم بهش برا کیست نی نی گفته بودن ولی ...

ممنونم عزیزم. آره دکتر خودمم گفتش مشکلی نیست اما برا اینکه نگرانیت برطرف شه باید بری پیش پرناتالوژیست خوب. متخصص طب مادر و جنین. دیگه همین کارو میکنم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)