2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما در ای وی اف سن بارداری و از زمان انتقال حساب می کنن یا از تاریخ پریود؟

زمان انتقال +14

و تاریخ آخرین قاعدگی 

با هر دو حساب میکنن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
میگم این سری بهم آمپول سینافک بر بازو نداد امپول بازو حتما باید تو دوره پانکچر شدن باشه یا نه؟ همش ...

عزیزم هر سری یجور دارو میدن مثلا من پانکچر اولم ستروتاید داشتم دکاپپتیل داشتم سریه دوم اینارو نداشتم اصلا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بچها اسم اون قرصه که واسه پرولاکتینه چیه؟؟الان رفتم جواب ازمایشمو گرفتم پرولاکتینم خیلیییی بالاست؟می ...

گابرگولین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم ميشه جوابمو بدي من ب دلايلي قادر به  ادامع سيکل نيستم پنج روز گونال اف ميزنم بنظرت تخمدا ...

گلم چرا ميخواي كنسل كني ؟ 

جواب سوالت رو بلد نيستم از دكترت نپرسيدي؟ ولي فكر كنم بايد آمپول آزاد سازي رو بزني خدايي نكرده كيست نشه 

باز زينب جون بياد جوابت رو ميده عزيزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷